NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Hermán Pinedo (ECP), nou regidor de Patrimoni a l'Ajuntament, es compromet a augmentar les inversions per conservar els monuments.

Hermán Pinedo recupera el càrrec de secretari general de Podem Tarragona

La comissió de garanties democràtiques estatal de Podemos ha notificat la decisió a Pinedo

Novetats importants sobre el conflicte que la direcció de Podem Catalunya tenia amb el seu home fort a la ciutat de Tarragona, el conseller de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo. Pinedo ha rebut una notificació de part de la comissió de garanties democràtiques estatal de Podemos en la qual s'informa que li aixequen la suspensió cautelar imposada des del mes d'octubre de l'any passat

Pinedo ha assegurat que «des d'avui torno a ser el secretari general de Podem Tarragona. Sempre vaig confiar en la meva innocència i sabia que els fets que se m'imputaven no eren motiu de suspensió. Aprofito per agrair el suport de totes les companyes, i companys, de Podemos i En Comú, així com de totes aquelles persones que sempre han estat al meu cantó». 

«Recuperarem l'activitat a Tarragona»

Un dels homes forts de Podem en l'àmbit municipal a tota Catalunya, ha afirmat que «recuperarem l'activitat a Tarragona i corregirem aquells errors que hàgem pogut cometre al passat. Ens mantindrem en un marc de col·laboració permanent amb Catalunya en Comú. Entenem que la tasca de la nostra coalició està sent fonamental pel canvi a la ciutat i seguirem en la mateixa línia». 


Comentaris

envia el comentari