S'enfronta a 14 anys de presó per violar una massatgista amenaçant-la amb un ganivet a Tarragona

L'home va contractar un servei de massatge i va agredir sexualment la víctima a casa seva el 2015
A judici per violar una massatgista amenaçant-la amb un ganivet | TarragonaDigital

 

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà aquesta setmana vinent, un home acusat d’un delicte d’agressió sexual amb penetració, amb ús d’arma i d’un delicte lleu de lesions. Els fets van tenir lloc a Tarragona l’any 2015.

 

Segons apunta el fiscal, l’acusat havia concertat un servei de massatge amb la víctima, motiu pel qual l’home va acudir al domicili de la dona. Quan ella va obrir-li la porta, l’acusat va entrar a l’habitatge de manera violenta i va tancar la porta darrer d’ell. Un cop dins, el processat va empènyer la víctima, la va agafar dels cabells i la va llençar contra el llit.

 

En aquest moment, l’home va treure un ganivet que duia dins d’una bandolera i va amenaçar la víctima amb matar-la. Tot seguit, va col·locar-li el ganivet al coll i la va agredir sexualment amb penetració. Per tot, el fiscal demana una pena de 14 de presó per l’home, acusat del delicte d’agressió sexual amb penetració i ús d’arma, a més d’un altre delicte lleu de lesions. El judici se celebrarà el dijous vinent, 6 de febrer.

 

També et pot interessar