GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una immobiliària de Tarragona lloga el local de la clínica d'iDental

El local va tancar el mes de maig després del cas d'estafa, que afecta més de 400 tarragonins i un total de 110.000 persones arreu de l'estat
La Policia Espanyola va escorcollar el local per última vegada a principis de setembre. | Tarragona Ràdio

 

Una immobiliària de Tarragona comença a publicitar el lloguer del local que, fins al mes de maig, acollia a la clínica d'iDental. Després que sortís a la llum el cas d'estafa, que afecta més de 400 tarragonins i un total de 110.000 persones arreu de l'estat, l'establiment ubicat a la rambla Francesc Macià va abaixar la persiana. 

 

«Espectacular local en lloguer amb unes característiques que el fan únic al centre de Tarragona». Aquest és el reclam que utilitza una immobiliària tarragonina per publicitar l'espai que acollia la clínica iDental, culpable d'un cas d'estafa que encara no s'ha resolt i que afecta milers de persones arreu de l'estat. 

 

La seu de l'empresa a Tarragona va abaixar la persiana a finals del mes de maig. Molts dels seus clients a la ciutat encara desconeixien el cas d'estafa que havia protagonitzat iDental. Tarragona se sumava, d'aquesta manera, a la llista de centenars de clíniques tancades que havien deixat sense tractament a milers de clients. 

 

El lloguer del local de la clínica d'iDental és de 6.000 euros

La clínica d'iDental a Tarragona estava ubicada a la rambla Francesc Macià, al local que anteriorment ubicava una discoteca. Es tracta d'un establiment de tres plantes i 1.200 metres quadrats. Compta amb un aparador que, segons la immobiliària, afavoreix a un gran «impacte publicitari», i també amb un pàrquing per a clients.

 

Per la seva ubicació i característiques, la immobiliària ha decidit elevar als 6.000 euros al mes el lloguer de l'establiment. Es tracta d'una quantitat assumible només per empreses grans. Anys enrere, abans de l'arribada d'iDental, en aquest espai hi havia una discoteca molt criticada pel veïnat a causa dels episodis de soroll protagonitzats pels joves que bevien en via pública. 

 

La policia espanyola va escorcollar el local a principis de setembre

Els estralls pel cas d'estafa d'iDental s'han arrossegat fins aquest mes de setembre. De fet, la Policia Espanyola va escorcollar el local de la rambla Francesc Macià el dia 13 d'aquell mes. Es tractava d'una operació conjunta realitzada a la resta de ciutats catalanes i també arreu de l'estat, que duia per nom Apolonia. 

 

Un mes després, el local de la clínica d'iDental es lloga. Caldrà veure quin futur li espera a aquest establiment, protagonista d'un cas d'estafa que ha afectat més de 400 persones a la província de Tarragona.