Crema un autobús a l'estació de Tarragona

La part posterior del vehicle s'ha incendiat
Un autobús s'ha incendiat a l'estació de Tarragona | TarragonaDigital

Gran ensurt a l'estació d'autobusos de Tarragona. La part posterior d'un autobús s'ha començat a incendiar quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de deu del matí. Segons els Bombers de la Generalitat, l'origen del foc pot estar en el motor, situat en aquesta part del vehicle. Així mateix, els bombers treballen amb tres dotacions que s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Els Bombers de la Generalitat han activat 3 dotacions per apagar l'incendi | Toni Ramos

L'incendi ha començat a la part posterior del bus

Una gran fumerada que sortia des de l'estació d'autobusos alertava els veïns de Tarragona. Un bus s'ha començat a incendiar i segons els Bombers de la Generalitat, ha començat al motor del vehicle, el qual s'ha cremat, així com tota la part del darrere. Els motius que han desencadenat les flames no estan confirmats, però les primeres hipòtesis apunten a una errada elèctrica o de gasoil. A causa d'aquest incident, des de l'andana 11 fins a la 20 no estan operatives.

Així mateix, quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de deu, els Bombers de  la Generalitat han donat per extingit l'incendi, però han continuat realitzant tasques al lloc dels fets.

Els Bombers de la Generalitat han apagat un incendi en un bus de l'estació de Tarragona | Toni Ramos

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers a l'estació d'autobusos de Tarragona per l'incendi d'un vehicle | Toni Ramos

"🔴 10-N: Victòria socialista a la ciutat de Tarragona" "🔴 ARA MATEIX: El Tsunami Democràtic talla l'avinguda Roma de Tarragona"