Un nou incendi crema una zona forestal del barri de Sant Salvador, a Tarragona

El foc ha afectat menys d'una hectàrea de terreny i els Bombers hi han enviat dotze unitats
Imatge dels Bombers treballant al lloc dels fets | Bombers de la Generalitat

 

Pels volts de les quatre de la tarda d'avui dilluns, 13 d'agost, un incendi ha cremat una zona forestal situada al barri de Sant Salvador, a la ciutat de Tarragona. Les flames s'han desencadenat en un espai situat darrere del Camp de Tir Jordi Tarragó.

Hi treballen dotze dotacions dels Bombers

Segons els Bombers de la Generalitat, el foc ja està controlat i ha afectat menys d'una hectàrea de terreny —concretament, 9.894 metres quadrats. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat un total de nou dotacions terrestres i tres mitjans aeris, que han carregat aigua al mateix riu Francolí, situat a pocs centenars de metres de l'incendi.

Imatge d'un helicòpter dels Bombers, aquesta tarda a Sant Salvador | Imma Puente

   

Cap a les cinc de la tarda, i després de sufocar l'incendi en menys d'una hora, les dotacions terrestres del cos de bombers han remullat la zona, per tal d'evitar qualsevol revifada. La reiteració d'incendis en aquesta zona de la ciutat de Tarragona fa que les autoritats, ara per ara, n'investiguin a fons les causes.

Foc elèctric a la costa del Baix Penedès

Durant la matinada d'avui dilluns, 13 d'agost, un altre incendi ha afectat les comarques tarragonines. En aquest cas, es tracta d'un foc elèctric que ha cremat la cuina d'un bar de Segur de Calafell, a la comarca del Baix Penedès.

Segons els Bombers de la Generalitat, l'avís l'han rebut cinc minuts després de dos quarts de sis del matí i al lloc dels fets s'hi han traslladat tres unitats terrestres, que han pogut extingir les flames cap a dos quarts de vuit.

Imatge de l'actuació dels Bombers de la Generalitat al Passeig Marítim de Segur de Calafell. | Cedida

 

Evacuen unes 70 persones de l'edifici del bar

La Policia Local de Calafell, per la seva part, ha evacuat per precaució una setantena de veïns. Per sort, ningú ha hagut de rebre atenció mèdica.

Els Mossos d'Esquadra també han fet cap al lloc de l'incendi i, una vegada sufocat el foc, els serveis d'emergència han avisat la companyia elèctrica que dóna servei a l'establiment.

"ATENCIÓ: Acero (PP) repta la CUP a dir que «volen prohibir les terrasses a Tarragona»" "L’escola de pastisseria, el somni del gremi d’artesans pastissers que ja és a tocar"