Captura de Google Maps del carrer Riu Brugent, al barri tarragoní de Campclar

Una «connexió il·legal» a la llum provoca un incendi en un bloc de pisos del barri tarragoní de Campclar

Els veïns es troben sense subministres bàsics i el govern català estudia reubicar en altres habitatges als afectats

Un incendi a la sala de comptadors del bloc de pisos número 4, al carrer Riu Brugent del barri tarragoní de Campclar, ha deixat a 17 famílies sense subministraments bàsics, en ple confinament per la crisi sanitària del coronavirus.

Els fets haurien succeït, segons han apuntat des de l'associació de veïns de Campclar, dijous passat, 2 d'abril. Rere l'incendi s'hi trobaria una possible «connexió il·legal a la llum» per part d'un dels veïns. Des de l'associació de veïns s'ha fet una crida a les empreses subministradores perquè «vigilin aquest tipus de situacions, sobretot ara en confinament».

Reubicar als afectats

El govern català, segons informacions publicades, està estudiant reubicar a les 17 famílies que s'han vist afectades per aquesta situació. En concret, podria estar cercant nous habitatges, propietat de l'administració catalana, al barri de Campclar.

Així mateix, des de la companyia elèctrica Endesa s'ha informat que han procedit a tallar el subministrament de la llum al número 17 del mateix carrer, el Riu Brugent.  El motiu és que han detectat una reiterada manipulació de les instal·lacions. Endesa ha apuntat que, davant aquestes situacions, i per motius de seguretat, procedeixen a tallar la llum perquè es poden provocar incendis, com ha passat al bloc número 4. 


Comentaris