L'incendi s'ha produït en aquesta nau industrial abandonada de Tarragona.

Crema una nau industrial abandonada a Tarragona

Està ubicada al costat de l'Anella Mediterrània i tres dotacions dels Bombers han pogut extingir el foc en menys de mitja hora

Un incendi ha cremat una part d'una nau industrial abandonada a Tarragona. El foc s'ha produït minuts després de les dues del migdia i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins a l'espai, ubicat al costat de la carretera T-11 i molt a prop de l'Anella Mediterrània de Campclar. En un principi, dues dotacions més es dirigien fins al lloc perquè no es podia obrir la porta de la nau i els bombers no sabien d'on sortia el foc. Finalment, però, han pogut accedir a l'interior i han extingit l'incendi en menys de mitja hora

Incendi en una nau industrial abandonada al costat de l'Anella

Tres dotacions dels bombers s'han desplaçat aquest dilluns a la tarda fins a una nau industrial abandonada de Tarragona. L'edifici està ubicat a tocar de l'autovia T-11 i molt a prop de l'Anella Mediterrània de Campclar. L'origen del foc és encara desconegut i, de fet, els bombers han hagut d'esbrinar com entrar dins la nau per localitzar-lo. 

El cos ha estat alertat a les 14.40 hores i inicialment cinc dotacions es dirigien cap a la nau. Tres hi han arribat primer i, després de localitzar el foc, han avisat que no calia desplaçar cap unitat més.

Els bombers extingeixen el foc en mitja hora

Tot i semblar una actuació complicada pel desconeixement de l'origen del foc i l'abandonament de la nau, els bombers han pogut obrir la porta i extingir les flames en poc més de mitja hora. A les tres de la tarda encara hi treballaven les tres dotacions, però només fent tasques de refredament per evitar que l'incendi revifés. 

També et pot interessar


Comentaris