GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Incendi en una pizzeria de la Vall de l'Arrabassada, a Tarragona

Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 18.08 hores i els Bombers de la Generalitat hi han enviat fins a quatre dotacions
Els Bombers, en arxiu | Bombers de la Generalitat

 

 

Durant la tarda d’avui dimecres, 16 de gener, un incendi ha cremat en una pizzeria de la ciutat de Tarragona. El foc, concretament, s’ha desencadenat en un establiment situat a la planta baixa del número sis del carrer Josep V. Foix, a la zona residencial coneguda com la Vall de l’Arrabassada, a tocar del Nou Estadi.

 

Una olla al foc, el detonant de l'incendi

Segons les primeres informacions, les flames les hauria provocat una olla al foc. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 18.08 hores i els Bombers de la Generalitat hi han enviat fins a quatre dotacions, que han pogut apagar l’incendi sense complicacions. No hi ha hagut persones ferides.

 

 

Extingides les flames, els agents han ventilat el local. Ara mateix, les unitats terrestres dels Bombers ja s’han retirat del lloc de l’incident.

 

 

 

Els Bombers treballen en una fuita de gas a Tarragona

El passat dissabte, 12 de gener, una forta olor de gas va fer saltar les alarmes entre els veïns del número dos del carrer Riu Llobregat, al barri tarragoní de Campclar. Els fets van tenir lloc després de la mitjanit i els serveis d'emergència van activar fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. Arran de l'incident, cap habitant del bloc de pisos va resultar ferit ni tampoc es va haver de desallotjar ningú.

 

Els Bombers van revisar l'immoble el celobert de l'habitatge on hi havia la fuita i, després de les comprovacions pertinents i de solucionar l'incident, van retirar-se del lloc dels fets, atès que la fuita no suposava cap mena de risc per als veïns.

 

El servei es va tancar a la 1.08 de la matinada i els Bombers de la Generalitat van realitzar diverses tasques de ventilació de l'edifici.