Desallotgen l'entorn del Pont del Diable de Tarragona per un incendi

El foc s'ha originat entre la Font d'en Garrot i Sant Salvador
Els Bombers de la Generalitat de Catalunya durant les tasques d'extinció d'un incendi, en una imatge d'arxiu. | cedida bombers

 

Aquest dissabte, 20 de juliol, al migdia, s'ha declarat un incendi entre el barri de Sant Salvador i la Font d'en Garrot, al terme municipal de Tarragona. Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, el foc s'ha originat quan passaven pocs minuts de dos quarts de tres de la tarda en una zona boscosa d'aquesta àrea de la ciutat, la més interior del teme municipal de Tarragona.

 

 

Diversos mitjans dels Bombers s'hi han desplaçat per tal de minimitzar els danys d'aques incendi. Així, hi han treballat un total de vuit dotacions dels Bombers, dues de les quals eren aèries. De resultes d'aquest foc, s'ha desallotjat la zona d'aparcament del pont del Diable, així com el restaurant que hi ha al costat del monument.

 

L'incendi ha quedat estabilitzat a tres quarts de quatre de la tarda

Després d'intensificar els seus treballs amb les vuit unitats presents a la zona aquest dissabte, els Bombers han donat per estabilitzat l'incendi cap a tres quarts de quatre de la tarda. A partir de llavors, la seva tasca principal ha estat apagar les flames i remullar la zona afectada per tal d'evitar una revifada al llarg de les properes hores. La superfície cremada és, 'a priori', de pocs metres quadrats de vegetació.

 

A més, no s'han hagut de lamentar danys personals, tot i l'ensurt que s'han endut les persones que, aquest dissabte al migdia, es trobaven a la zona de l'entorn del Pont del Diable, un dels monuments més coneguts del conjunt arqueològic de la Tàrraco romana.