L'actriu de 'Padre no hay más que uno 2', Íngrid Palomares, estrena la pel·lícula a Ocine Tarragona

L'actriu de Creixell, que té un paper a la pel·lícula dirigida per Santiago Segura ha vist la pel·lícula des d'Ocine Tarragona, el mateix dia de l'estrena.
Els espectadors han fet cua per entrar a veure 'Padre no hay más que uno 2' | Cedida

Semblava impossible però aquest dimecres ha passat. Després d'unes setmanes en què els espectadors han acollit amb certa timidesa l'entrada a la  'nova normalitat' dels cinemes i (del món en general), aquest dimecres 29 de juliol serà recordat com un dia màgic i important per al setè art.

Per una banda, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya posava seny i permetia reobrir els cinemes a Barcelona després de dies tancats per segona vegada a causa dels rebrots de contagis que s'estan produint aquestes setmanes.

Per altra banda, a Ocine Tarragona, i també a la resta de sales de l'Estat es produïa de nou la imatge que els exhibidors (i el públic en general) necessitaven: cues d'espectadors que volien gaudir d'una bona pel·lícula al cinema. Com sempre havien fet, abans de la pandèmia de coronavirus, i com està plenament demostrat que poden seguir fent ara, amb totes les mesures de seguretat i higiene que hi ha implementades a les sales.

Aquest dimecres s'ha estrenat la que serà la gran pel·lícula d'aquest estiu, 'Padre no hay más que uno 2'.  Els primers passis de la pel·lícula han estat molt concorreguts demostrant que hi havia ganes que arribés una pel·lícula d'aquelles que s'esperen amb delit per veure-la a la pantalla gran.

La comèdia dirigida per Santiago Segura sobre una família divertida, entranyable i que ha d'acollir un nou fill (i ja en seran sis) a més de la sogra és divertida, entretinguda, emotiva i que agrada tant a petits com a grans.

Una pel·lícula 100% familiar en majúscules que ha deixat molt bones impressions als primers espectadors de Tarragona que l'han pogut gaudir aquest dimecres.

Íngrid Palomares, actriu de la pel·lícula, visita Ocine Les Gavarres.

Íngrid Palomares a assistir a l'estrena de 'Padre no hay más que uno 2' a Ocine Les Gavarres | Cedida

Aquest primer dia d'estrena a Tarragona ha comptat amb una espectadora molt especial entre el públic de la sessió de les vuit del vespre.

L'actriu que participa a la pel·lícula i que viu a Creixell, Íngrid Palomares, no ha volgut perdre l'ocasió de veure la pel·lícula el primer dia d'exhibició i s'ha desplaçat fins a Ocine Tarragona per gaudir-la i a la vegada per donar suport al cinema i al retorn del públic a les sales.

L'Íngrid va ser dimarts a Madrid, a la preestrena de la pel·lícula acompanyada de la seva família i dimecres va venir a Tarragona, on també va estar acompanyada d'amics i familiars que van voler veure la pel·lícula amb ella. Juntament amb Santiago Segura, l'Ingríd ha enregistrat un vídeo que s'està fent viral a les xarxes socials i on envia un missatge a tothom per tal que vagi al cinema a gaudir de 'Padre no hay más que uno 2'

La pel·lícula ja es pot veure a les sales Ocine de Tarragona i a Les Gavarres hi ha 14 passis diaris aquesta primera setmana per tal que pugueu escollir la sessió que més us convingui. 

El públic ha tornat a les sales de cinema per veure 'Padre no hay más que uno 2' | CEDIDA

"Salt endavant: Tarragona crea una de les parades d'autobús més reclamades" "«Més noves dramatúrgies que mai»: El FITT 2020 s'adapta a les mesures de prevenció"