Ferran Torres defensa la possessió de la pilota

Les instal·lacions esportives de Tarragona s'adapten al toc de queda i hauran de tancar a les 21.00h

Les noves restriccions tomben quatre activitats nocturnes al Serrallo | Berni Álvarez (PSC): «És la mort per a la majoria de clubs»

No hi haurà excepcions per al món de l'esport i les instal·lacions municipals de Tarragona també hauran de complir amb la nova normativa de restriccions horàries de forma immediata. A través d'un comunicat, l'Ajuntament de Tarragona ha confirmat que totes les activitats a les instal·lacions esportives hauran d'acabar a les 20.30 hores per tal que els equipaments tanquin definitivament a les 21.00 hores. Sense excepcions.

La mesura suposa modificar i avançar els tancaments en la gran majoria d'instal·lacions esportives de la ciutat, i des de la Conselleria d'Esports s'han intentat reajustar els horaris de les màximes activitats possibles per tal d'encabir-les en les noves franges disponibles. La consellera d'Esports, Mary López, ha detallat que això només ha estat impossible en quatre activitats d'horari nocturn al pavelló del Serrallo —aquagym, zumba, aquàtic hit i crossfit—, que s'han hagut d'anul·lar de forma definitiva.

Berni Álvarez (PSC): «El tancament de l'esport és la mort per a la majoria de clubs»

Des d'Esports han confirmat que l'ordre també afecta els clubs amateurs que fan ús dels pavellons o els camps de futbol municipals, que ara veuen com, de cop i volta, els seus horaris disponibles són un 38% i un 20% inferiors, respectivament, degut a la necessitat de tancar abans.

«Sabem que és un esforç important per als clubs d'esport amateur, però des de l'Ajuntament estarem al seu costat», ha detallat López. Les noves restriccions responen a la necessitat de garantir el compliment del toc de queda que la Generalitat va imposar el passat diumenge a partir de les 22.00 hores, i que ja ha despertat fortes crítiques per part de moltes veus del món esportiu local.

Entre aquestes veus discrepants destaca la del basquetbolista Berni Álvarez, actualment regidor a l'oposició al grup municipal del PSC, qui no ha dubtat a pronosticar que «el tancament de l'esport a les 21.00 hores és la mort per a la majoria de clubs», atesa la dificultat de quadrar horaris per garantir tota l'activitat programada en unes franges més comprimides. El tancament forçat, però, tira endavant de forma immediata.


Comentaris