Isabel Lázaro, possible número dos de VOX per Tarragona pel 28 d'abril

El cap de llista, segons fonts consultades, podria ser «Álex de Anta, directiu especialista en noves tecnologies, i membre de VOX de la primera etapa, amb Alejo Vidal Quadras»
Imatge d'arxiu de la presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, amb el seu cap de files, Santiago Abascal. | TarragonaDigital

 

La formació d'ultradreta VOX continua amb la seva política de silenci mediàtic a Tarragona. Tanmateix, la proximitat de les eleccions generals, el pròxim 28 d'abril, i el fet que aquest dilluns, 25 de març, és el darrer dia que tenen les formacions polítiques per presentar les llistes electorals fa que comenci a veure's una mica la llum en l'univers de la ultradreta. Isabel Lázaro, presidenta provincial de VOX Tarragona, podria ser la número dos al Congrés dels Diputats.

 

 

Així mateix, el cap de llista seria, i sempre segons fonts consultades, Álex de Anta, directiu especialista en noves tecnologies, i membre de VOX Tarragona de la primera etapa, amb Alejo Vidal Quadras. Aquestes fonts consultades han indicat a aquest mitjà que «la presidenta provincial està ben relacionada amb la direcció nacional i això ha fet que, tot i certes dificultats per comunicar en públic, al final hagin comptat amb ella per la llista de les generals».

 

Secretisme a VOX també en les llistes municipals

I pel que fa a les següents eleccions, les municipals, VOX està aplicant la mateixa estratègia que amb les generals: «anunciarem els caps de llista quan toquin» apunten des del partit. Tanmateix algunes informacions es van coneixent. Aquest mitjà ja va apuntar que la coordinadora local de Ciutadans Salou, Anabel Rodríguez, havia abandonat el partit taronja rumb a una altra formació.  

 

Aquesta altra formació, tot apunta que és VOX. Rodríguez està en les travesses per ser l'alcaldable de VOX a Salou en una llista on «dels cinc primers llocs, tres estarien ocupats per antics membres de Ciutadans». On sembla que els esforços per presentar llista pròpia per part de VOX no han reeixit ha sigut a Cambrils.

 

Pel que fa a Tarragona ciutat, Isabel Lázaro fa temps que està en boca de tots com l'alcaldable de la formació ultradretana però la incorporació al partit de la veterana política del PP de Tarragona, Judith Heras, ha generat que, la possibilitat que sigui ella l'alcaldable, estigui sobre la taula. 

 

També et pot interessar: