GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El socialista tarragoní Joan Ruiz, president de la comissió de Discapacitat del Congrés

Per la seva banda, el senador del PSC per Tarragona, Santi Castellà, serà el vicepresident primer de la comissió constitucional del Senat
Joan Ruiz, diputat del PSC per Tarragona, serà el president de la comissió de Discapacitat al Congrés. | Àngel Ullate

 

El diputat socialista per la demarcació de Tarragona, Joan Ruiz, serà durant la pròxima legislatura el president de la comissió de Discapacitat al Congrés. Així s'ha anunciat aquest dimecres des del Partit Socialista de Catalunya. D'altra banda, el senador per Tarragona, Santi Castellà, serà el vicepresident de la comissió Constitucional del Senat. «Hem d'aconseguir erradicar qualsevol discriminació envers les persones amb discapacitat», ha manifestat Ruiz. 

 

 

El tarragoní Joan Ruiz, president de la comissió de Discapacitat al Congrés

El diputat per Tarragona del Partit Socialista, Joan Ruiz, ha estat nomenat president de la comissió de Discapacitat del Congrés. Durant aquesta legislatura, doncs, serà l'encarregat d'aquesta àrea. «En aquesta legislatura hem d’aconseguir erradicar qualsevol discriminació envers les persones amb discapacitat. Volem fer tot el que estigui a les nostres mans a fi i efecte d’aconseguir que els ciutadans amb discapacitat puguin actuar amb igualtat de condicions en tots els seus àmbits de vida, tal com es mereixen», ha expressat Ruiz. 

 

«Com a president de la comissió faré tot el possible per generar els consensos que ens permetin avançar», ha afegit. D'altra banda, també serà vocal a les comissions de foment i de transició econòmica del congrés. 

 

Santi Castellà, en primer pla, amb l'exalcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. | TarragonaDigital

 

Santi Castellà, nomenat vicepresident de la comissió constitucional del Senat

Un altre socialista, Santi Castellà —primer secretari del partit a Tarragona—, ha estat nomenat el vicepresident de la comissió constitucional del Senat. Així doncs, formarà part de la presa de decisions de la cambra alta de les Corts Generals. Castellà ha destacat «la importància que un senador tarragoní sigui vicepresident d’una comissió tan important com la Constitucional, és obvi que això reforça al socialisme de les nostres comarques en el nucli de decisió del grup socialista del Senat». 

 

Castellà també és vocal de les comissions d'afers exteriors, funció pública i hisenda del mateix ens

 

També et pot interessar: