urv

La URV mostra els seus campus i graus amb una nova jornada de portes obertes aquest abril

El pròxim dissabte 27 d'abril podreu descobrir les diverses facultats del Camp de Tarragona així com els plans d'estudi de cada carrera

El pròxim 27 d'abril se celebrarà la darrera de les Jornades de Portes Obertes de la Universitat Rovira i Virgili. De la mateixa manera que en les dates anteriors, seran tots els Campus els que oferiran visites guiades per a poder conèixer les diverses instal·lacions. Els ensenyaments i graus impartits a la URV es reparteixen en diverses Facultats, les quals es troben arreu del Camp de Tarragona. Per aquest motiu, serà important que consulteu a quina localitat es troba el Campus de l'ensenyament en el qual esteu interessats.

Les jornades es dividiran en diverses sessions, les quals tindran una durada de dues hores aproximadament. A la vegada, aquestes comptaran de dues parts. A la primera, es donarà la benvinguda a tots els presents i es farà una breu presentació de la URV com a entitat, remarcant la seva missió i objectius en el sector educatiu i social. A la segona és on profunditzareu sobre la informació de cadascun dels graus. A més, coneixereu les diverses instal·lacions i recursos utilitzats en l'aprenentatge de tots els alumnes. 

Cal destacar que la inscripció prèvia a la Jornada de Portes Obertes és un requisit indispensable. Així doncs, si estàs pensant a començar el teu futur amb la URV, cliqueu sobre el següent enllaç i apunteu-vos a la Facultat en la qual estigueu interessats.

Portes obertes a la URV-
La inscripció prèvia és un requisit indispensable | Àngel Ullate

 

Horari de la Jornada de Portes Obertes als Campus de la URV

Campus Sescelades

— Facultat d'Enologia. 10.00 hores

— Facultat de Química. 12.00 hores

— Escola Tècnica Superior d'Enginyeria. 12.00 hores

— Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química. 10.00 hores

Campus Catalunya

— Facultat de Lletres. 10.00 hores

— Facultat de Ciències Jurídiques. 12.00 hores

Campus Bellissens

— Facultat d'Economia i Empresa. 10.00 hores

— Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. 10.00 hores

— Escola Tècnica Superior d'Arquitectura. 12.00 hores

Campus Vila-seca

— Facultat de Turisme i Geografia. 10.00 hores

Campus Terres de l'Ebre

— Administració i Direcció d'Empreses, i Infermeria. 10.00 hores