Martín, alcaldable del PP a Tarragona, aposta per «externalitzar la gestió del patrimoni»

Martín també ha anunciat, com a projecte de ciutat, «un pla integral de millora de les nostres platges» | Desgranarà el seu «projecte de ciutat» en una pròxima conferència pública
José Luís Martín, alcaldable popular per Tarragona, durant l'atenció als mitjans a la seu del PP. | TarragonaDigital

 

L'alcaldable del Partit Popular per Tarragona, José Luís Martín, ha presentat, aquest matí de dijous, quatre d'abril, el seu «projecte de ciutat» en una roda de premsa davant els mitjans de comunicació de la ciutat. L'eslògan que utilitzaran els conservadors catalans: «Tarragona es una joya». El referent a qui ha mencionat el candidat popular: «Alejandro Fernández, l'únic qui ha fet i ha tingut un projecte per Tarragona».

 

 

«Tarragona es una joya» es desgrana en tres conceptes: «transformació, lluir i projecció». El primer, «transformació», parteix de la base, segons ha explicat Martín, que «en els darrers 12 anys la ciutat de Tarragona no s'ha transformat». «La transformació», ha afegit el cap de llista del PP, «s'ha de basar no en projectes faraònics, ni en llistes de la compra inconnexes, sinó més aviat en poder extreure l'enorme potencial de Tarragona».

 

«Obsessionats amb cuidar l'espai públic»

José Luís Martín ha manifestat que «la ciutat lluirà si millorem la seva neteja i apostem per la rehabilitació de les façanes. Estem obsessionats amb tenir cura de l'espai públic, una competència autènticament municipal. Ens preocupa cada carrer i cada barri de Tarragona». On més s'ha estès Martín ha sigut en la darrera columna que se sosté el lema «Tarragona es una joya»: «la projecció».

 

«Volem ser un referent turístic i per això és imprescindible un nou model de gestió del patrimoni; un pla integral de millora de les nostres platges i un projecte per fomentar la indústria cultural a Tarragona» ha declarat el número u dels populars per Tarragona.

 

Preguntat sobre els detalls d'aquest «nou model de gestió del patrimoni», José Luís Martín ha explicat que «la nostra aposta seria externalitzar la gestió del patrimoni. Les visites a la Catedral de Tarragona han augmentat un 90% des que han externalitzat la seva gestió». Martín donarà més detalls sobre «Tarragona es una joya» en una pròxima conferència de ciutat que té previst fer.

 

També et pot interessar: