Laura Escanes fotografiada al Balcó del Mediterrani de Tarragona

Laura Escanes 'toca ferro' al balcó del Mediterrani

La influencer està de vacances amb la seva parella Risto Mejide i la seva filla

El balcó del Mediterrani és un dels llocs més fotografiats de la ciutat de Tarragona per les seves vistes al mar. A més, també un lloc de pelegrinatge dels tarragonins i tarragonines després de pujar tota la Rambla  per tocar la barana del balcó i gaudir-les. Per tot això, i més, és un lloc concorregut pels famosos que passen per Tarragona i es fan una instantània pel record. 

Laura Escanes, reconeguda influencer i parella de Risto Mejide, no ha estat menys. La catalana, aquest dimarts, ha pujat una fotografia al seu Instagram amb el text «Azul azul azul azul azul», seguit d'uns cors, des del balcó del Mediterrani. El blau, és clar, ha estat el protagonista de la foto, pel vestit, bossa de mà, cel i el Mediterrani.

A més, a Escanes no li ha faltat humor després de penjar la fotografia a Instagram, ja que a les seves històries, ha fet referència a la cara que feia. Des de lluny, com indica ella, no es pot apreciar la seva cara, essent una foto «bonica i normal». De prop, però, s'ha adonat que estava amb els ulls mig tancats. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Azul azul azul azul azul 💙💙💙💙💙💙💙

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

El balcó del Mediterrani i els famosos

L'expressió tarragonina d'«anar a tocar ferro», cada cop més, s'adapta a tots els visitants de la ciutat. El passeig per la Rambla Nova fins a acabar al balcó del Mediterrani, per gaudir de les vistes tocant la barana per veure l'amfiteatre, el mar o el Port de Tarragona.

Abans que Laura Escanes, l'extenista Conchita Martínez va escollir la ciutat de Tarragona per retrobar-se amb la seva família després del confinament per la pandèmia. En aquest sentit, Conchita i família es van passejar pels carrers de la ciutat i, no van faltar a la tradició de 'tocar ferro'.