Primer pas per les obres reclamades pel poliesportiu de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona

El consistori de Tarragona ha tret a concurs públic les obres de la coberta de l'equipament

Bona notícia pels veïns i veïnes del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. L'Ajuntament de Tarragona ha tret a concurs les obres compreses en el projecte de coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau. Es tracta del tret de sortida per a l'esperada remodelació del poliesportiu municipal. 

L'actuació consistirà en la substitució de la coberta, que en l'actualitat, i per les seves condicions, corre el risc de desprendre's, segons s'explica en la memòria descriptiva del projecte. A més a més, també es durà a terme la reposició d'instal·lacions d'enllumenat i esportives, en cas de desmuntar-se per la instal·lació de la coberta. 

Les empreses interessades poden presentar la seva proposta fins a les 14 hores del pròxim 8 d'octubre. El contracte compta amb un pressupost de gairebé 200.000 euros i el temps d'execució previst és d'un mes i 15 dies. El concurs es va publicar el dimarts, 15 de setembre.

Unes obres llargament esperades

Les obres arribaran més d'un any i mig després de l'anunci polític corresponent. De fet, l'anunci d'aquesta actuació, llargament reclamada pels usuaris d'aquest equipament municipal, el va fer l'anterior equip de govern municipal, la coalició PSC-PP. En una roda de premsa a inicis del mes de març de l'any passat, els consellers responsables, José Luís Martín i Elisa Vedrina, anunciaven mig milió d'euros en la millora de les instal·lacions esportives de la ciutat. Les obres començaran amb una altra coalició al capdavant de la plaça de la Font, ERC i En Comú Podem.

"Agenda: Activitats i promocions als mercats de Tarragona per Santa Tecla!" "Actes i horaris: El programa de Santa Tecla d'avui dijous, 17 de setembre"