El llibre 'Les obres del Port durant la postguerra' es podrà descarregar gratuïtament

L'obra, de Sergio Serrano Sánchez, va ser presentada ahir dimarts, 28 de gener, a l'Arxiu del Port

Durant la tarda d’ahir dimarts, 29 de gener, la sala d’actes de l’Arxiu del Port de Tarragona va acollir la presentació del llibre‘Les obres al Port de Tarragona durant la postguerra (1939-1952). Reconstrucció i eixamplament en temps difícils’, de Sergio Serrano Sánchez, una obra guardonada amb el VII Premi d’Investigació Port de Tarragona 2017.

El llibre, publicat pel Port de Tarragona i Drudis-Virgili Editors, en format digital, forma part de la Col·lecció Saturinino Bellido, que engloba algunes de les publicacions impulsades des del port tarragoní.

La presentació, a càrrec de Jordi Piqué

L’acte d’ahir va ser presentat per Jordi Piqué, director del Servei d’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Tarragona, i doctor en Història, amb l’assistència d’un públic nombrós.

Tal com indica el títol del llibre, l’obra gira al voltant de la reconstrucció de la infraestructura portuària, cabdal i necessària després de la destrucció soferta arran dels bombardejos de la Guerra Civil. En aquell moment, van caldre grans esforços i inversions per redreçar el rumb del Port, reprendre la seva normal activitat, i el treball de Serrano ho descriu de forma acurada.

L'obra es podrà descarregar de forma gratuïta

En pocs dies, ‘Les obres al Port de Tarragona durant la postguerra (1939-1952). Reconstrucció i eixamplament en temps difícils’ es podrà descarregar gratuïtament a través de la pàgina web del Port de Tarragona.


Comentaris