El local de l'AVV La Floresta continua patint goteres malgrat les obres de reforma realitzades

L'episodi de pluges d'aquest dimarts va provocar filtracions d'aigua en algunes parets de l'edifici i en els panells del fals sostre
Imatge de les goteres als panells del fals sostre del local de l'AVV La Floresta. | Facebook AVV La Floresta

 

El local social de l'Associaci√≥ de Ve√Įns La Floresta continua patint filtracions d'aigua tot i les obres de reforma engegades per l'anterior equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona. Aix√≠ ho anunciava ahir l'entitat ve√Įnal a trav√©s de les xarxes socials.

 

L'episodi de fortes pluges d'aquest passat dimarts va provocar noves filtracions d'aigua al local social del barri de Ponent. Segons les fotografies que ha penjat l'associaci√≥ a les seves xarxes socials, algunes parets, aix√≠ com diversos panells del fals sostre estan malmesos per l'aigua. Aquest inconvenient arriba pocs dies abans que l'AVV La Floresta inici√Į les activitats del curs 2019/2020 que organitza al local.

 

L'entitat ve√Įnal ha denunciat que despr√©s de vuit anys demanant el local social, fa un any es van invertir uns 9.000 euros, per√≤ que ara ¬ęestem com el primer dia, sent els grans perjudicats els ve√Įns¬Ľ.  Els ve√Įns del barri han assenyalat a trav√©s de les xarxes socials que ¬ętal com s'estaven portant les obres, sab√≠em que la cosa no pintava b√©, sense manteniment de cap mena i cap supervisi√≥ de la feina¬Ľ.

 

Les humitats han tornat a aparèixer a les parets del local de l'AVV La Floresta. | Facebook AVV La Floresta

 

L'AVV La Floresta ha carregat contra l'anterior equip de govern i, ir√≤nicament, ha comentat que ¬ęgr√†cies per l'her√®ncia que ens han deixat¬Ľ. Ara, del nou govern municipal que lidera Pau Ricom√†, esperen que ¬ęens prenguin seriosament i que quedi enrere l'abandonament que hem patit durant anys¬Ľ.

 

Una inversió de 9.000 euros

La reivindicaci√≥ dels ve√Įns de La Floresta i l'estat del local social del barri √©s hist√≤rica. Una demanda que va ser escoltada, finalment, per l'anterior equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona, format per PSC i PP. Durant el 2018, es va aprovar una actuaci√≥ a l'equipament per tal d'acabar amb els problemes end√®mics per un valor de 9.000 euros, iniciant-se els treballs l'estiu passat.

 

Imatge del local de l'AVV La Floresta. | Tarragona Digital

 

Les obres, impulsades per la conselleria d'Espais P√ļblics, es van realitzar en dues fases. Primer es va impermeabilitzar la coberta de l'edifici, mentre que en una segona fase es va arranjar l'interior, sanejant parets, sostres i portes. Tot i la inversi√≥ de 9.000 euros, els problemes d'humitats i goteres continuen al local de l'AVV La Floresta.