PORTADES

📰 Les portades d'avui, 21 de novembre

El local de l'AVV La Floresta continua patint goteres malgrat les obres de reforma realitzades

L'episodi de pluges d'aquest dimarts va provocar filtracions d'aigua en algunes parets de l'edifici i en els panells del fals sostre
Imatge de les goteres als panells del fals sostre del local de l'AVV La Floresta. | Facebook AVV La Floresta

 

El local social de l'Associació de Veïns La Floresta continua patint filtracions d'aigua tot i les obres de reforma engegades per l'anterior equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona. Així ho anunciava ahir l'entitat veïnal a través de les xarxes socials.

 

L'episodi de fortes pluges d'aquest passat dimarts va provocar noves filtracions d'aigua al local social del barri de Ponent. Segons les fotografies que ha penjat l'associació a les seves xarxes socials, algunes parets, així com diversos panells del fals sostre estan malmesos per l'aigua. Aquest inconvenient arriba pocs dies abans que l'AVV La Floresta iniciï les activitats del curs 2019/2020 que organitza al local.

 

L'entitat veïnal ha denunciat que després de vuit anys demanant el local social, fa un any es van invertir uns 9.000 euros, però que ara «estem com el primer dia, sent els grans perjudicats els veïns».  Els veïns del barri han assenyalat a través de les xarxes socials que «tal com s'estaven portant les obres, sabíem que la cosa no pintava bé, sense manteniment de cap mena i cap supervisió de la feina».

 

Les humitats han tornat a aparèixer a les parets del local de l'AVV La Floresta. | Facebook AVV La Floresta

 

L'AVV La Floresta ha carregat contra l'anterior equip de govern i, irònicament, ha comentat que «gràcies per l'herència que ens han deixat». Ara, del nou govern municipal que lidera Pau Ricomà, esperen que «ens prenguin seriosament i que quedi enrere l'abandonament que hem patit durant anys».

 

Una inversió de 9.000 euros

La reivindicació dels veïns de La Floresta i l'estat del local social del barri és històrica. Una demanda que va ser escoltada, finalment, per l'anterior equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona, format per PSC i PP. Durant el 2018, es va aprovar una actuació a l'equipament per tal d'acabar amb els problemes endèmics per un valor de 9.000 euros, iniciant-se els treballs l'estiu passat.

 

Imatge del local de l'AVV La Floresta. | Tarragona Digital

 

Les obres, impulsades per la conselleria d'Espais Públics, es van realitzar en dues fases. Primer es va impermeabilitzar la coberta de l'edifici, mentre que en una segona fase es va arranjar l'interior, sanejant parets, sostres i portes. Tot i la inversió de 9.000 euros, els problemes d'humitats i goteres continuen al local de l'AVV La Floresta.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!