Les ludoteques dels centres cívics de Tarragona oferiran programació en línia pels més petits

L'estrena serà aquest dissabte, 28 de març, a les 11 del matí

La xarxa de centres cívics municipals de Tarragona, davant la situació de confinament, ha fet públic que manté la seva programació infantil, com tenia previst, a partir de les pantalles domèstiques i mitjançant la web i les xarxes socials dels centres cívics de l'Ajuntament de Tarragona

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L’estrena serà dissabte 28 de març,  a les 11 del matí, i es podrà gaudir d’un programa que comptarà amb un contacontes, un taller de cuina i un challenge. Tot a càrrec de l’equip de monitores de les ludoteques que fan teletreball des de casa. El pròxim programa serà dissabte 4 d’abril a les 11 hores. La programació estarà disponible a la web del consistori així com al perfil de Facebook i d'Instagram dels centres cívics tarragonins. 

 

«Per fer el confinament una mica més distret»

La regidora de l'equip de govern, Carla Aguilar, responsable de la xarxa de centres cívics, ha recollit la iniciativa mitjançant una piulada al seu compte personal de Twitter en la qual ha assegurat que aquesta iniciativa serveix «per fer el confinament una mica més distret pels infants i més fàcil per mares i pares». 

 

 

Més notícies de la categoria Tarragona