La tarragonina Maria Fort, guanyadora de la primera edició de Covers Flaixbac

La tarragonina va versionar cançons d'Oques Grasses, Birdy, Judit Neddermann i Abba
Maria Fort ha guanyat la primera edició de Covers Flaixbac | Flaixbac

La tarragonina Maria Fort ha estat la guanyadora de la primera edició Covers Flaixbac. El concurs, organitzat per Ràdio Flaixbac, ha comptat amb més de 500 covers rebudes d'arreu del territori i aquest dimecres se'n va decidir la persona guanyadora. 

Per decidir-ho, s'ha fet una votació telemàtica entre els quatre participants finalistes. La votació final es va obrir a Instagram, 24 hores abans de la final, i ha estat decisiu per saber qui guanyava la primera edició del concurs.

Maria Fort ha anat passant fases del concurs amb covers de les cançons «People help the People» de Birdy, «Inevitable» d'Oques Grasses i «Vinc d'un poble» de Judit Neddermann. L'última versió del concurs de la tarragonina ha estat una versió d'Abba.

El premi que s'ha endut la tarragonina ha estat un kit de gravació professional, l'enregistrament del cover en un estudi professional, mentoring i obertura d'un esdeveniment Flaixbac.

"Bones notícies per als negocis tarragonins afectats per la crisi de la Covid-19" "«Tarragona no ha fet prou per mantenir el reconeixement de Patrimoni de la Humanitat»"