FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

Beatifiquen el doctor Marià Mullerat i Soldevila a la Catedral de Tarragona

Els eclesiàstics apel·len a la «pau» i el «diàleg» per resoldre els conflictes en la primera beatificació del temple
L'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha presidit la cerimònia, en el seu darrer gran acte al càrrec. | Àngel Ullate

 

El doctor Marià Mullerat i Soldevila ha estat beatificat aquest dissabte a la Catedral de Tarragona davant de més d'un miler d'assistents. És la primera beatificació de la història del temple tarragoní i ha estat presidida pel cardenal Angelo Becciu acompanyat de l'arquebisbe metropolità de Tarragona, Jaume Pujol i Balcells, en el darrer gran acte que ha capitalitzat en el càrrec.

 

El cardenal Becciu ha subratllat la misericòrdia, la fidelitat a Déu i l'amor del beat que va ser executat per les seves conviccions religioses. Tot plegat, en un acte que ha congregat aproximadament un miler de persones a la Catedral de Tarragona.

 

Més d'un miler de persones han omplert els bancs de la Catedral de Tarragona aquest dissabte al migdia. | Àngel Ullate

 

Un dels darrers actes de Jaume Pujol i Balcells com a arquebisbe de Tarragona

A la vegada, l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha afirmat que la beatificació d'aquest laic al final del seu pontificat és un «regal del senyor» i ha fet una crida perquè «tot es resolgui amb la pau i el diàleg, amb la senyera de la pau, del perdó i de la reconciliació» que enarbora, diu, el nou beat. A la cita, un dels grans esdeveniments dels darrers anys de l'Església tarragonina, hi ha hagut una gran representació pel que fa a autoritat civil.

 

Han estat diverses les autoritats que han assistit a la beatificació aquest dissabte, 23 de març, entre elles el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. | Àngel Ullate

 

GALERIA DE FOTOS: Celebració de l'eucaristia i beatificació de Marià Mullerat i Soldevila, per Àngel Ullate

 

També et pot interessar