El mariner hospitalitzat a Tarragona dona negatiu, oficialment, en coronavirus

La fiabilitat dels tests, possible motiu de les diferents informacions publicades sobre el cas

Ssegons han confirmat a TarragonaDigital empreses encarregades de la gestió del Moll d'Andalusia, així com fonts del Port de Tarragona, el mariner que aquest dimecres havia donat positiu per coronavirus, finalment ha donat negatiu després de les proves que se li han fet un cop ha sigut hospitalitzat a Tarragona. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'alarma va saltar aquest dimecres al matí quan es va veure a tècnics del servei de Sanitat Exterior, depenent de la subdelegació del govern espanyol, accedir, amb equips de protecció individuals (EPIs), a un vaixell atracat al Moll d'Andalusia. Els metges, degudament equipats, es van presentar al bot advertits que un mariner presentava símptomes compatibles amb un possible cas de coronavirus. En un primer moment, i segons informacions consultades, el tripulant hauria donat positiu per la Covid-19, però, afortunadament, després de les proves de confirmació que s'han dut a terme en un centre hospitalari de Tarragona, el mariner ha sigut declarat com a negatiu per coronavirus.

Altres casos de resultats no concloents

Entre els casos més sonats de resultats no concloents durant aquestes setmanes de pandèmia, es troba el de la vicepresidenta del govern espanyol, la socialista Carmen Calvo. En un primer moment, la Moncloa va informar que Calvo havia donat «negatiu no concloent» però proves posteriors van confirmar que l'alt càrrec del govern socialista tenia el coronavirus. Els diferents percentatges de fiabilitat dels tests que es fan als possibles casos es troben darrere d'aquestes informacions aparentment contradictòries. 

"❗La decisió de Tarragona sobre el plenari pendent de l'explosió d'IQOXE" "🏨 TARRAGONA: El gir inesperat que s'ha produït en el projecte de Mas d'en Sorder"