Pla general de la parada de Santa Tecla 2020 al Mercat Central de Tarragona

El marxandatge de Santa Tecla, ja disponible als Mercats de Tarragona

Torreforta i el Central habiliten llocs de venda fins al pròxim 12 de setembre | La festa arribarà en plena onada d'incertesa

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta ja són, des d'aquest dimarts 25 d'agost i fins al pròxim dissabte 12 de setembre, punts de venda del marxandatge oficial de les festes de Santa Tecla. Els mercats de la ciutat acostumen a ser cada any un dels grans connectors de la celebració amb la ciutadania, i aquest atípic 2020 no serà una excepció.

Dues paradetes, en horari de dilluns a dissabte de les 08.30 a les 21.00 hores (Mercat Central) i de dijous a dissabte de les 08.30 a 14.00 hores i de les 17.30 a les 21.00 hores (Mercat de Torreforta) posen a disposició dels tarragonins un estoc de prop de 20 productes festius diferents amb motiu de la festa major de la patrona.

Santa Tecla 2020: el marxandatge arrenca amb un estoc de prop de 20 productes festius

La gestió i atenció de les dues paradetes anirà enguany de la mà d'usuaris de la Fundació Topromi, entitat local abocada a la integració social i laboral de persones amb diversitat funcional o en risc d'exclusió social i amb una dilatada trajectòria solidària a les espatlles. L'accent solidari és un dels més destacats d'enguany.

Entre els productes estrella del marxandatge d'enguany en destaca la Samarreta del Ball de Diables, enguany també solidària i que destinarà una part de la recaptació final a La Marató de TV3, enguany sobre la recerca de la Covid-19. Figures de goma dels elements del Seguici o el Barrilet també estaran disponibles.

L'Ajuntament de Tarragona ha detallat que els clients dels Mercats que presentin factures de més de cinc euros es podran beneficiar de petits descomptes en els productes de marxandatge. Discreta i tossuda, Santa Tecla comença a treure el nas amb l'arribada d'un nou setembre a la ciutat.


Comentaris