Ematsa adopta mesures addicionals per garantir el subministrament d'aigua a l'àrea de Tarragona

S'ha establert el teletreball, torns especials dels equips presencials i s'han suspès les visites a les instal·lacions

Ematsa, l'empresa municipal Mixta d'Aigües de Tarragona, garanteix «plenament» el subministrament d'aigua a Tarragona, la Canonja, els Pallaresos i el Catllar davant l'estat d'alarma decretat a conseqüència de la propagació del Covid-19. L'empresa, en coordinació amb les autoritats sanitàries i municipals, ha adoptat diverses mesures preventives per protegir la seguretat sanitària de la plantilla i per assegurar el funcionament normal de les instal·lacions. Així, s'ha establert el teletreball, torns especials per als treballadors i s'han suspès les visites a les instal·lacions.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En un comunicat, Ematsa ha informat que ha implementat diverses mesures preventives, com ara la creació d'equips independents de treball operatiu en les àrees de manteniment de xarxa d'aigua, clavegueram i depuració, ja que les característiques de l'activitat requereixen una tasca presencial que impossibilita el teletreball. També ha establert un sistema de torns especials per a l'equip del laboratori per tal de seguir assegurant la bona qualitat de l'aigua subministrada.

 

Així mateix, ha suspès l'atenció al client presencial, posant a disposició canals telemàtics per fer les gestions i ha cancel·lat totes les visites a les instal·lacions, excepte en activitats essencials com és el transport de materials necessaris per assegurar la salubritat de l'aigua i el normal funcionament de les instal·lacions. Pel que fa al subministrament de productes o components necessaris per al seu funcionament, Ematsa s'ha aprovisionat del material necessari per garantir la continuïtat del subministrament durant els pròxims mesos, amb les garanties habituals.