GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

José Luís Martín tanca la campanya del PP assegurant que són «els únics que tenim model de ciutat»

El Teatret del Serrallo ha acollit aquest dijous, 23 de maig, l'acte de final de campanya del PP de Tarragona davant 150 persones i amb la presència del president del PPC, el tarragoní Alejandro Fernández
El Teatret del Serrallo es va omplir amb prop de 150 persones que van assistir a l'acte de final de campanya del PP de Tarragona | Facebook/ PP Tarragona

 

Les 12 candidatures que aquest diumenge, 26 de maig, lluitaran per ser predominants al saló de plens de la plaça de la Font van posant punt final a la campanya electoral. Aquest dijous, 23 de maig, ha sigut el torn del PP de Tarragona, i el seu alcaldable José Luís Martín, que ha comptat, al Teatret del Serrallo, amb la presència, i suport públic, del president del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández. Aproximadament 150 persones han escoltat els discursos de Martín, Fernández i Elisa Vedrina, número dos de la llista.

 

 

José Luis Martín ha afirmat que «som els únics que tenim un model de ciutat clar i treballat per a Tarragona, no com altres candidats que ens han copiat propostes o que han sortit al carrer amb una butaca a buscar un model de ciutat». El cap de llista popular ha explicat que «tenim clar que la veritable transformació de Tarragona demana deixar de ser una ciutat industrial per convertir-se en una ciutat de serveis». Per això, «el turisme és un eix principal del nostra model de ciutat», ha dit.

 

El candidat del PP a l’alcaldia ha assenyalat que «convertirem Tarragona en una ciutat viva, oberta, passejable i oberta al mar, per tal d’atraure inversions i turistes». La idea d'una ciutat oberta al mar i passejable la va expressar Martín en una conferència de ciutat a la Cambra de Comerç de Tarragona, el passat set de maig. . Per aconseguir-ho, «tenim experiència en la gestió que no tenen altres, un projecte sòlid i treballat, així com el millor equip i les millors persones». Per acabar, José Luis Martín ha destacat que «el Partit Popular és l’única garantia per tenir una Tarragona constitucionalista».

 

«Tarragona continua sent una ciutat de tots»

Per la seva banda, Alejandro Fernández ha assegurat que «gràcies a la presència del Partit Popular al govern Tarragona continua sent una ciutat de tots». El president del PPC ha lloat la tasca de José Luis Martín, assegurant que «promet poc, però fa molt». Alejandro ha afegit que «la seva serietat i eficàcia és necessària en aquest moment per Tarragona, que ha perdut algunes batalles, però que amb ell al capdavant no perdrà la qualitat com a ciutat, ni la cura de l’espai públic».

 

També et pot interessar: