L'alcaldable de Centrats per Tarragona, Carlos Calderón, rep el suport de Montserrat Nebrera

L'exdiputada del PP considera que «Calderón és la persona que genera confiança en la gestió del dia a dia»
D'esquerra a dreta, Carlos Calderón, Montserrat Nebrera i Josepa Loos, durant la roda de premsa de Centrats per Tarragona aquest dimecres, 22 de maig. | Cedida

 

L'exdiputada del PP de Catalunya, Montserrat Nebrera, ha donat suport aquest matí de dimecres, 22 de maig, a l'alcaldable de Centrats per Tarragona, Carlos Calderón, en una roda de premsa que s'ha dut a terme al Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona. Nebrera, en una intervenció centrada en la política catalana però també amb pinzellades d'àmbit local, ha destacat de Calderón que «genera confiança en la gestió del dia a dia enfront dels que pensen només en els presos i en l'1-O».

«La proposta encapçalada per Carlos Calderón, que ha de ser el desllorigador de les tensions entre uns i altres, és una de les pedres que han d'acabar bastint un projecte més global, de centredreta moderada davant del centreesquerra del PSC, i que necessita projectes integradors entre diverses formacions separades només per matisos com el que representa Centrats a Tarragona» ha declarat Montserrat Nebrera.

Pel que fa a l'alcaldable tarragoní, Calderón ha definit la cita electoral d'aquest diumenge, 26 de maig, com «l'oportunitat de deixar de veure sempre les mateixes cares i escoltar les mateixes promeses». També ha carregat contra els socialistes lamentant que «estiguin prometent encara ara el mateix que fa dotze anys. Són els mateixos missatges amb les mateixes cares. Ens els hem de creure?»

El cap de llista de Centrats per Tarragona també ha posat incís en la situació del grup municipal de Ciutadans, «fins el dia d'avui, què ha fet Rubén Viñuales a l'oposició? L'únic que ha fet és perdre dos regidors pel camí», i dels partits independentistes, ERC i Junts per Tarragona, ha lamentat que els republicans només es mostrin «disposat a parlar quan els comerciants i empresaris els demanen fets» i de la candidatura del PDeCAT que «és partidari de fer tot el que calgui només per quedar bé davant dels votants».

«La lluita entre extrems ens porta a la decadència»

«A Catalunya –ha argumentat- estem extremadament tensats entre els convençuts que la nació espanyola perilla i els que creuen que res pot aturar els desitjos d'un poble català en marxa. Aquesta lluita entre extrems ens porta a una situació de decadència. Però s'equivoquen els que estan enlluernats pels cants de sirena i els que creuen que només amb el pal es pot acabar tot». «Aquest és el motiu pel qual», ha afegit Montserrat Nebrera, «faig costat a una filosofia política de centredreta moderat catalanista no independentista com la que representa Centrats».

També et pot interessar:

"ATENCIÓ: Arxivada la causa contra les 39 persones investigades per la vaga del 8-N a TGN" "La CUP de TGN compta amb Anna Gabriel en l'acte final de campanya"