Joan Llort

Mor Joan Llort, impulsor dels Gegants Vells de Tarragona

Llort ha mort aquest diumenge, 3 de març, a causa d'una llarga malaltia

El tarragoní Joan Llort, una de les persones més arrelades a l'entramat cultural de la ciutat de Tarragona, ha mort aquest diumenge, 3 de març, després d'una llarga malaltia. Llort, que tenia 62 anys, va ser un dels impulsors dels Gegants Vells de Tarragona i de les festes de Sant Roc, i el seu traspàs deixa un buit important dins la xarxa de la cultura popular de la ciutat.

L'Ajuntament de Tarragona va distingir Joan Llort amb el títol de Perpetuador de les Festes de Santa Tecla l'any 2000. La del consistori ha estat una de les primeres reaccions públiques a la notícia, i ha manifestat el seu condol a través de les xarxes socials.

Les mostres de condol han arribat gairebé de manera immediata durant tota la jornada de diumenge, i també a primera hora del matí d'aquest dilluns. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, també ha volgut manifestar el seu condol  a través de les xarxes tot just conèixer el traspàs de Llort.

El funeral de Joan Llort tindrà lloc aquest dilluns a les 12 del migdia

El funeral de Joan Llort tindrà lloc aquest dilluns, 4 de març, a les 12 del migdia a la parròquia de Sant Francesc. L'equip de TarragonaDigital.com se suma a les mostres de condol amb motiu del seu traspàs, i vol fer arribar una abraçada sincera als seus familiars i amics en aquests moments.