GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Neix «Som Prematurs» una entitat que dóna suport a familiars de nadons prematurs

L'Hospital Joan XXIII va acollir la festa inaugural de l'entitat coincidint amb el Dia Mundial del Prematur
Estand amb diversos productes de l'associació «Som Prematurs» a la presentació de l'entitat | Cedida

 

Amb motiu del Dia del Prematur, ahir 15 de novembre, es va presentar una nova associació a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. L'entitat «Som Prematurs», amb col·laboració amb l'ICS Camp de Tarragona, ha signat un conveni per donar suport las familiars de nadons que han nascut prematurament, així com acompanyar-los durant les llargues estades a l'hospital.

  

Neix l'associació «Som Prematurs» a Tarragona

Aquesta associació va fer una festa d'inauguració a la a l'edifici modular de Docència i Recerca del parc sanitari de l'Hospital Universitari Joan XXIII. Juntament amb l'àrea de pediatria, l'entitat va organitzar un seguit d'activitats durant tota la tarda per donar a conèixer l'associació. L'ICS Camp de Tarragona i l'entitat «Som Prematurs», van acordar que adoptarien un seguit de mesures per tractar el tema de la naixença prematura al territori.

 

Moment de l'enlairament de globus davant de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona | Cedida

 

L'Hospital Joan XXIII i «Som Prematurs» treballen per dona suport a familiars amb infants prematurs

Col·laboraran en projectes d'investigació relacionats amb el naixement prematur, realitzaran campanyes de difusió i conscienciació a la societat, donaran suport logístic als familiars i embarassada en aquells hospitals gestionats per l'ICS i assessoraran pares i mares de la cura dels infants prematurs. D'altra banda, també aconsellaran sobre l'alletament natural, col·laboraran en l'ensenyament dels professionals sanitaris sobre naixements prematurs, entre altres aspectes relacionats amb infants prematurs.

 

Amb motiu de la inauguració de «Som Prematurs» es va fer una festa

Ahir. 15 de novembre, es van portar diverses activitats en relació a la presentació de l'associació. Els més petits van poder gaudir d'una festa amb pallassos, i superherois. També es va presentar el calendari solidari, dut a terme pels professionals sanitaris del servei de pediatria.

 

Al vestíbul de l'hospital es va posar un estand amb diversos productes i el calendari solidari, que amb la venta d'aquests calendaris es destinaran els diners a projectes de l'UCI Neonatal. La jornada de celebració va finalitzar amb un enlairament de globus, de la mà dels infants que van participar en la festa i finalment, amb un berenar a la cafeteria de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.