Nit Oberta, el nou esdeveniment comercial que vol ser referència a Tarragona

L’activitat tindrà lloc el pròxim 10 de maig i aglutinarà moda, música, cultura, art, gastronomia i solidaritat
David Ciscar, Javier Escribano, Salvador Minguella, Elvira Ferrando i Ana Vilallonga a la presentació de Nit Oberta | Clàudia Calduch

 

 

L’Associació de Comerciants La Via T, juntament amb el suport de la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, ha impulsat la primera edició de la Nit Oberta, un esdeveniment comercial que tindrà lloc el pròxim 10 de maig a la ciutat de Tarragona.

 

L’activitat, inclosa dins la campanya comercial ‘Primavera Tarragona’, amb el suport de totes les associacions de comerciants de la ciutat, pretén ser una activitat de referència al territori, tot mostrant el millor dels seus establiments, fent promocions internes i donant un valor afegit als clients durant una gran jornada nocturna de compres, que tindrà lloc entre les 19.00 hores i les 24.00 hores. 

 

Un centenar de comerços participaran en aquesta primera edició. Com bé assegura el President de La Via T, Salvador Minguella, «si muntem una cosa cal que ho fem tots junts, d'aquesta manera li dóna més força i podrem arribar a molta més gent».

 

Ampli ventall d’activitats

La primera edició de Nit Oberta aglutinarà moda, música, art, tallers, demostracions de graffittis, gastronomia, automoció, solidaritat i un total de catorze actuacions musicals. Aquest ampli ventall de propostes serà possible gràcies a totes les associacions de comerciants de la ciutat de Tarragona. La Consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, ha assegurat que «és important anar plegats per aconseguir el comerç bo i viu que volem».

 

L’esdeveniment també donarà un valor afegit a la ciutat. Des del consistori es vetllarà perquè els visitants «gaudeixin de la ciutat i coneguin no només la faceta diürna del comerç, sinó també la nocturna, posant-nos el vestit llarg».

 

Recaptació de fons per a la lluita contra el Càncer

Les activitats solidàries també tindran cabuda dins el programa de Nit Oberta. Amb la col·laboració de Caixabank i la Junta Provincial de Tarragona de l’AECC Catalunya contra el Càncer, s’instal·laran un total de dos fotomatons per recaptar fons i seguir amb la investigació contra la malaltia.

 

Qui desitgi apropar-se a un dels fotomatons ho podrà fer amb l’instal·lat al carrer Unió o a un altre als voltants del Mercat Central. Cada fotografia tindrà un cost de tres euros, els quals aniran íntegrament destinats a l’Associació contra el Càncer. Tanmateix, tothom que s’hagi realitzat una fotografia entrarà en un sorteig per degustar un dels vint menús realitzats per l’Associació d’empresari d’Hostaleria de Tarragona.

"ATENCIÓ: Un detingut per intentar robar una veïna amb un gran ganivet a TGN" "S'obren les inscripcions de les festes de Sant Magí i Santa Tecla"