Imatge del rodatge de 'Batalla Monumental' al Pont del Diable

TV3 comença a Tarragona el seu 'Joc de Cartes' de monuments

El programa es dirà 'Batalla Monumental'

TV3 engega motors de cara a les pròximes graelles televisives. La televisió pública catalana es troba gravant un dels programes estrelles pels pròxims mesos: 'Batalla Monumental'. El format, presentat pel conegut periodista Roger de Gràcia, consisteix a enfrontar un monument d'una ciutat catalana amb un altre i els espectadors votaran el seu favorit. El primer programa, que té previst entrenar-se en un parell de mesos, enfrontarà el Pont del Diable, de Tarragona, amb Empúries.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

De fet, aquests dies l'equip es troba realitzant la gravació al parc ecohistòric tarragoní. Tarragona Film Office, l'ens de l'administració pública tarragonina encarregat de gestionar els rodatges que es porten a terme a la ciutat, ha donat suport al rodatge de la televisió pública catalana. Així mateix, la part que fa referència a la ciutat de Tarragona ha comptat amb el suport de coneguts experts arqueològics, com el professor Joaquín Ruiz de Artbulo o Judit Ciurana. 

8 capítols de 45 minuts

'Batalla Monumental' comptarà amb 8 capítols de 45 minuts i enfrontarà castells contra claustres, jaciments contra amfiteatres o monestirs contra hospitals. Altres localitats de les comarques de Tarragona que sortiran al programa seran Miravet, a la comarca de la Ribera d'Ebre. En aquest capítol en concret, s'enfrontarà la localitat ebrenca contra Cardona. El conegut Roger de Gràcia comptarà amb el suport dels reporters Candela Figueras i Ivan Medina, que seran els encarregats de presentar cada una de les localitats participants en els corresponents capítols. 

Amb 'Batalla Monumental', la televisió pública catalana aposta per models d'èxits, com el popular 'Joc de Cartes', on els concursos consisteixen en enfrontar uns professionals, o localitats, contra altres. 


Comentaris