INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Tarragona reforça la segona edició del 'Mercat de Nit' el pròxim 14 de setembre

Les degustacions populars s'obriran per primer cop a l'exterior de Corsini | Música i ambient festiu, les grans novetats
La segona edició del Mercat de Nit a Tarragona reforçarà l'aposta festiva pel comerç i els productes de proximitat | Mauri

 

Amb l'aval de l'èxit de l'any passat, Tarragona tornarà a apostar el pròxim 14 de setembre per una nova edició del 'Mercat de Nit', la iniciativa festiva que obre les portes del Mercat Central per oferir una setantena de degustacions de proximitat a preus populars. Tindrà lloc entre les vuit del vespre i l'una de la matinada, i està emmarcada en el programa d'actes de la Festa Major de Santa Tecla.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La consellera de Comerç a l'Ajuntament de Tarragona, Mary López, ha destacat que la proposta «permet posar en valor el comerç de proximitat, el tracte familiar i els productes locals» dels paradistes del Mercat Central, i ha celebrat que el cèlebre edifici modernista de Corsini «tornarà a tenir un paper molt actiu» per festes.

 

Música, degustacions, vins i aparcament econòmic: les novetats del segon 'Mercat de Nit' de Tarragona

Les novetats d'aquesta segona edició és l'ampliació de les degustacions, l'obertura a l'exterior de Corsini i el complement de música ambient, il·luminació i taules a l'aire lliure. tal com ha avançat el president d'Espimsa, Didac Nadal. Per tal d'afavorir l'interès ciutadà, Nadal també ha confirmat que els aparcaments de Corsini i del Mercat tindran una tarifa reduïda de 50 cèntims l'hora a partir de les 21.00 hores.

 

També han anunciat que vuit cellers de la demarcació portaran vins de la DO Tarragona per completar l'oferta de l'activitat. L'any passat, l'organització va valorar l'estrena com a un èxit absolut amb unes 10.000 degustacions venudes.

 

En paral·lel, l'Ajuntament també ha volgut implicar el Mercat de Torreforta en la celebració de la festa major, i el dia 13 de setembre tindrà lloc un berenar popular amb coca i xocolata, amb música i amb una batucada i taller de timbals a càrrec dels Diables Foc i Gresca del barri tarragoní.

 

També et pot interessar

Més notícies de la categoria Tarragona