L'Orquestra Simfònica Camera Musicae canvia de lloc el seu concert de dissabte a Tarragona

La violinista Clara-Jumi Kang substituirà Esther Yoo i l'actuació es farà a la Catedral després del tancament indefinit del Teatre de Tarragona
El concert de l'OCM es farà a la Catedral de Tarragona. | Laia Solanellas

 

El concert previst per aquest dissabte 23 de febrer al Teatre Tarragona ha modificat el seu programa per causes externes a l'Orquestra Simfònica Camera Musicae. La violinista protagonista Esther Yoo, per malaltia no podrà oferir el concert i serà substituïda per una altra artista del violí, la coreana Clara-Jumi Kang, qui farà el seu paper en els tres concerts previstos amb el mateix repertori.

La violinista Clara-Jumi Kang ha obtingut diversos guardons, entre els quals cal destacar el del Concurs Internacional de Tchaikovsky, el Concurs Internacional de Violí d'Indianapolis l’any 2010 i els primers premis al Concurs de violí de Seül i al Concurs de violí Sendai. Una artista amb carrera internacional, la qual ha oferit nombrosos concerts arreu d'Àsia i d'Europa. Als Estats Units també ha actuat amb orquestres simfòniques d'alt reconeixement com la d'Atlanta, New Jersey i Indianapolis.

Durant tota la temporada s'oferiran concerts tant al Palau de la Música com a Tarragona. | OCM

 

La ubicació també es modifica

A causa del tancament sobtat del Teatre Tarragona a causa d'un desprenimentel concert es veu traslladat a la Catedral de la mateixa ciutat, mantenint la mateixa data i hora d'actuació. Així doncs, el dissabte 23 de febrer, a les 21.00 hores del vespre, tots aquells que ja tinguin la seva entrada, o bé els que la vulguin adquirir, podran gaudir del concert. Les entrades comprades serviran per poder accedir a aquest nou emplaçament.

Recordar que les entrades per aquest i per la resta de concerts de la Temporada Simfònica de Tarragona es poden comprar a través de la web tarracoticket.cat o a les taquilles establertes el mateix dia del concert. El preu genèric és de 25 euros.

Un programa carregat de nivell musical

El Concert de Sibelius + Dvorák 8

Clara-Jumi Kang & OCM

Repertori

J. SIBELIUS: Concert per a violí i orquestra, op. 47

A. DVORÁK: Simfonia núm. 8, op. 88

Intèrprets

Orquestra Simfònica Camera Musicae

Clara-Jumi Kang, violí

Tomàs Grau, director

"NOVETATS: Canvis de format en la Disfressa d'Or de Tarragona" "La parella tarragonina atrapada a Ucraïna amb el seu nadó s'ho juga tot el dia 25"