Imatge anunci Coca-Cola a Tarragona

La Part Alta de Tarragona protagonitza l'anunci de Coca-Cola destinat al mercat asiàtic

Es va rodar a la plaça de les Cols i al carrer Merceria

La Part Alta de Tarragona va escenari d'un anunci de la multinacional Coca-Cola. En concret, es van enregistrar les imatges a la plaça de les Cols i el carrer Merceria on desenes de càmeres, muntadors i actors van treballar sota l'atenta mirada dels ciutadans. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'anunci gravat a Tarragona es va publicar a Youtube  el passat 26 de febrer de 2021 i anava destinat, principalment, al mercat asiàtic. L'anunci de la reconeguda marca de begudes ha utilitzat altres emplaçaments per fusionar-los en aquests dos escenaris tarragonins, a més d'un supermercat  tarragoní.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Més anuncis de Coca-Cola a Tarragona

Aquest no és l'únic anunci que Coca-Cola ha gravat a la ciutat de Tarragona. El passat febrer de 2020 també va rodar un anunci publicitari a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona, l'antiga Laboral. Les imatges que va enregistrar Coca-Cola es van centrar, sobretot, en el menjador de la instal·lació educativa, tot i que també es van filmar en diverses aules.  

Les persones que eren al Complex Educatiu i els participants en el rodatge  van signar un acord de confidencialitat amb la marca i, en el seu moment, no va transcendir més informació sobre la peça publicitària.