El pis més car de Tarragona costa més de 900.000 euros

L'habitatge mitjà a la ciutat té un valor de 145.805 euros, té una antiguitat de quaranta anys i no supera els 100 metres quadrats
Al carrer d'Ernest Lluch a Tarragona hi ha els 3 habitatges més cars de la ciutat | Google Maps

 

La immobiliària Precioviviendas actualitza els preus de totes les cases de Tarragona de manera trimestral i els ofereix gratuïtament a tots els veïns en el seu buscador, duent a terme un seguiment individual de cada una d'elles a través del seu servei de seguiment de valor, per veure la seva evolució amb el pas del temps. La immobiliària ha extret una sèrie de dades de l'última actualització dels preus dels habitatges després d'haver-ne valorat un total de 64.400 que componen el parc immobiliari residencial del municipi.

Així doncs, Precioviviendas ha publicat els preus, els metres quadrats, la localització i l'antiguitat dels habitatges més cars i la mitjana del preu de les cases i pisos a la ciutat de Tarragona. L'habitatge mitjà a la ciutat mesura 96 metres quadrats, té una antiguitat de quaranta anys i un valor de 145.805 euros. D'aquesta manera, el preu mitjà per metre quadrat se situa en 1.519 euros. Pel que fa al domicili amb més valor, val poc menys d'un milió d'euros, concretament, 911.421 euros. Aquest habitatge està ubicat al carrer Ernest Lluch —sota de la Via Augusta, en una localització tranquil·la i propera a la platja— i disposa d'una superfície de 333 metres quadrats i té una antiguitat de nou anys.

El 'top 5' dels habitatges més cars a Tarragona

Precioviviendas ha elaborat un 'top 5' dels habitatges més cars a Tarragona. Després del primer, que costa 911.421 euros, el segon i el tercer pis també es troben al carrer d'Ernest Lluch, i tenen, respectivament, nou anys des de la seva construcció, 331 metres quadrats i un preu de 891.700 euros, i onze anys d'antiguitat, 299 metres quadrats i 877.600 euros. Així doncs, de l'anàlisi dels cent pisos més cars de la ciutat, s'ha extret una dada interessant i reveladora, i és que la meitat dels pisos més cars se situen en el districte tres de la ciutat, seguit del quatre, amb 28.

"Els Mossos detenen tres homes per robar tres mòbils en una botiga de Tarragona" "Els Mossos detenen dos homes per furtar bicicletes elèctriques a Tarragona"