Imatge d'una de les actuacions que s'estan duent a terme a la plaça de Sant Salvador

Tarragona engega un pla d'actuació «integral» al barri de Sant Salvador

L'equip de govern coordinarà l'actuació de tres departaments

L'Ajuntament de Tarragona està executant un pla integral d'intervenció al barri de  Sant Salvador. El pla consisteix en actuacions al mobiliari urbà de tots els carres i places. Així mateix, les actuacions inclouen la millora de l'arbrat i una  neteja intensiva de tot el barri i especialment a la zona d'Interblocs, on equips de Neteja Pública han estat retirant ferralla i altres residus voluminosos llençats a la via pública, segons ha informat aquest dimecres, 21 d'octubre, el consistori tarragoní.  

«Estem fent una actuació integral que inclou diferents àrees de l'Ajuntament i  coordinada amb l'associació de  veïns. Feia molta falta perquè fa molts anys que no s'actuava a aquest barri», explica el portaveu municipal, Xavier Puig.

Poda d'arbres 

En els darrers dies, l'equip de govern ha posat en marxa aquest pla començant per la  poda d'arbres de l'avinguda de Sant Salvador i al voltant dels jocs infantils. També han retallat soques d'arbres que estaven malalts i podien suposar un perill pels vianants. En les pròximes setmanes, el consistori té previst reposar aquestes soques per arbres nous. A la plaça Abat Oliva també s'han retallat les branques dels arbres per guanyar visibilitat les lluminàries, pas previ a l'increment de la sensació de seguretat al barri.   

El pla integral del barri també inclou una  neteja intensiva a tots els carrers i places del barri. A la zona d'Interblocs –on s'acumulen molts vehicles- s'està treballant conjuntament amb l'associació de veïns, que instarà als propietaris que donin de baixa els vehicles perquè puguin ser retirats.  La previsió és que el paquet d'actuació es dugui a terme durant els mesos vinents.