Nadal al Teatret del Serrallo 2020

El Port de Tarragona ajorna el castell de focs virtual 'Les Nits de la Il·lusió'

La iniciativa es durà a terme «quan les condicions sanitàries i de seguretat ho permetin»

El curiós castell de focs virtual que s'anava a estrenar aquest cap de setmana al territori queda ajornat  fins a nou avís. L'Autoritat Portuària de Tarragona, impulsora de la iniciativa, ha decidit fer-se enrere «per evitar el risc de  possible acumulacions de persones a les zones properes al Port». Si bé l'activitat estava pensada per seguir-se a través d'una aplicació, l'alta probabilitat de concentrar públic presencial ha forçat a comunicar l'ajornament indefinit  de la proposta.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El castell de focs virtual, sota el nom de 'Les Nits de la Il·lusió', aspirava a mantenir un dels símbols de les festes de Nadal d'acord amb la normativa sanitària. No obstant això, l'evolució de la Covid-19  i davant la crida a minimitzar contactes per part de les autoritats, el Port de Tarragona ha optat per posposar  la cita. L'Autoritat Portuària s'ha compromès a «tornar-los a programar quan les condicions sanitàries i de seguretat  ho permetin». Inicialment, s'esperaven els focs per als vespres dels dies 26 de desembre i 1 i 6 de gener.

L'ajornament dels focs no suposa cap altra alteració del programa d'activitats que organitza el Moll de Costa, que segueix en peu i es pot consultar al detall a través d'aquest enllaç.