Les inscripcions del PortAutors 2019 tancaran el 15 de setembre

La mostra es vol consolidar com a gran plataforma d'impuls per a músics locals
La mostra musical del Port de Tarragona vol ser un impuls per a músics locals que comencen | Cedida

 

Després de l'èxit de la seva estrena l'any 2018, la segona edició del festival musical PortAutors avança a bon ritme. Tindrà lloc el dissabte 16 de novembre al Teatret del Serrallo, on els millors artistes locals presentaran les seves composicions i actuacions amb l'objectiu d'impulsar la seva carrera i fer un salt endavant en el món de la música. Les inscripcions per participar estan obertes fins el dia 15 de setembre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El festival és obert a cantautors majors d'edat que no tinguin cap contracte en vigor amb cap discogràfica, i té l'objectiu de promocionar i descobrir el talent tarragoní alhora que dona a conèixer el potencial musical dels participants. Cal que tots els músics interpretin peces elaborades per ells mateixos, i el ventall d'estils, instruments, llengües o gèneres és absolutament lliure.

L'artista local Susannes va aconseguir la victòria en la primera edició del festival PortAutors

El primer lloc del PortAutors amaga, implícit, un gran premi en forma de cinc actuacions garantides durant l'any 2020: al festival Altacústic d'Altafulla, a les Festes de Santa Tecla, al pròxim PortAutors, al Festival JaVeus i al Festival Accents. La selecció final serà de sis finalistes i quatre reserves, i les bases del concurs ja estan publicades a Internet.

L'any 2018, la primera edició del PortAutors es va resoldre amb el triomf per partida doble de la jove cantautora Susannes, que va fer-se amb el premi del jurat i també amb el del públic. Amb la segona edició d'enguany, l'objectiu de la mostra és consolidar-se com el gran trampolí musical de les comarques de Tarragona.

També et pot interessar

"💰 ATENCIÓ: Cau un premi de milers d'euros de l'ONCE a Tarragona" "⚠ FOTO: Apareixen centenars de plàstics en una platja de TGN"