La Sala Trono programa tres obres que ja preveien una pandèmia mundial

Es podran seguir a través del seu canal de Youtube
Una escena de l'obra 'L'impossible' de la Sala Trono | Sala Trono

El confinament per la crisi del coronavirus necessita entreteniment a les cases. Una de les últimes propostes que hi ha és de la Sala Trono de Tarragona. Al seu canal de Youtube programa tres produccions pròpies que ja preveien una pandèmia mundial. Una setmana més, hi haurà teatre a les cases amb la voluntat de seguir oferint cultura als seus espectadors malgrat la situació actual d'emergència sanitària.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tres obres que preveien una pandèmia mundial

La Sala Trono programa tres obres que, en el seu moment, ja preveien una nova pandèmia mundial. Es tracta de ‘L’Impossible’ de Paco Zarzoso, i els cabarets polítics ‘Bildelberg Club Cabaret’ de Toni Orensanz i Oriol Grau i ‘Les Variacions Bildelberg’ d’Oriol Grau.

La primera representació que s'emetrà per Youtube el divendres 10 d’abril a les 20.30 hores serà ‘L’impossible’. Una obra que transcorre en un institut en què les aules romandran tancades gairebé tot el curs després d’haver-se declarat una quarantena. Tres dels implicats, el director (Oriol Grau), la cap d’estudis (Paloma Arza) i un jove professor (Joan Negrié), ofereixen la seva visió de la situació que estan vivint.

El ‘Bildelberg Club Cabaret’ amb Oriol Grau, Paloma Arza i Fermí Fernàndez, un èxit sense precedents de la sala, es podrà veure a partir de dissabte 11 a les 20.30 hores. S’obren de nou les portes a la reunió secreta de les persones més podereses del món, on es decideix el futur de la humanitat amb números de cabaret i es tracten temes com el control demogràfic i mental de la població. Un espectacle que es va prorrogar durant mesos a l’antiga Sala Trono fent rècord de funcions i espectadors.

Fruit de l'èxit de 'Bildelberg Club Cabaret' va sorgir la segona part, ‘Les Variacions Bildelberg’. Aquesta es podrà veure de forma excepcional el diumenge 12 a les 18.30 hores al canal de Youtube de la Sala Trono. Oriol Grau torna a firmar i protagonitzar aquesta peça i, en aquesta ocasió, se sumen al club els actors Albert Mora i Alexandra Palomo. Seguint l’estil cabaretes i l’àcida sàtira de la primera obra però aquesta vegada per prendre decisions sobre temes com el Brexit, Donald Trump, la creació d’una nova pandèmia mundial o la regulació de l’eutanàsia. Aquesta serà l'única de les obres que no estarà disponible a la plataforma més enllà de les dates i hores indicades.

Una escena de l'obra 'Bildelberg Cabaret Club' a la Sala Trono | Sala Trono

"🔴La generosa iniciativa dels mercats municipals de TGN per ajudar els més vulnerables" "❗ L'ombra de la cancel·lació planeja sobre les festes de TGNA per culpa del coronavirus"