Pla general d'una sanitària en un Centre d'Atenció Primària

3-N: Sis associacions veïnals se sumen a la concentració per exigir millores al CAP Jaume I de Tarragona

La protesta reclama més recursos per una Atenció Primària «de qualitat»

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha aconseguit el múscul veïnal que demanava a principi de mes per reforçar la protesta del pròxim dimarts, 3 de novembre, a les portes del CAP Jaume I de Tarragona. La plataforma ha obtingut el suport de fins a sis associacions i federacions de veïns de la zona per organitzar conjuntament la concentració, que reclamarà un aument de recursos «per una Atenció Primària de qualitat» al centre.

La protesta serà a les sis de la tarda i, de la mà de la plataforma per la Sanitat Pública, s'hi concentraran l'Associació de Veïns del Serrallo, la del Barri del Port, la del Barri del Carme, la de Tarragona Centre, la FAVT i la federació veïnal Segle XXI. L'objectiu és unir forces per millorar el servei del CAP que els dóna cobertura.

Abans de la protesta de dimarts a la tarda, també està previst que associacions de veïns dels Barris de Ponent organitzin un tall de la carretera T-11 per exigir millores en el servei de l'Atenció Primària als CAP de Bonavista, La Granja i el Jaume I de Tarragona. El tall està convocat per aquest dissabte, 31 d'octubre, a les 17.00 hores.


Comentaris