GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Protesta per reclamar justícia per l'estafa d'iDental a Tarragona

La Plataforma d'Afectats demana solucions immediates i més ajudes per la per part de les administracions
Una cinquantena de persones es van concentrar a la plaça de la Font de Tarragona per protestar per l'estafa d'iDental | ACN

 

Aquest passat dissabte, la Plataforma d'Afectats per iDental a Tarragona ha concentrat una cinquantena de persones a la plaça de la Font per reclamar més justícia i més suport institucional per l'estafa que van patir. Tanmateix, volen que les administracions destinin una partida pressupostària per fer front a la seva situació judicial.

 

Concentració pacífica per l'estafa d'iDental a Tarragona

La concentració pacífica que s'ha realitzat aquest passat dissabte a Tarragona ha estat organitzada per la Plataforma d'Afectats per iDental, emmarcada amb una vintena d'accions arreu de l'Estat espanyol. Una de les portaveus de la plataforma ha explicat que «volem solucions en la nostra lluita i, sobretot, reivindicar que la boca no és un luxe sinó una necessitat».

 

En aquest sentit els afectats han reclamat justícia i més suport institucional i la portaveu ha exigit una justícia gratuïta, atès que molts dels quatre-cents afectats a la demarcació de Tarragona són persones amb pocs recursos econòmics.

 

Els assistents a la concentració han cridat davant de les portes de l'Ajuntament de Tarragona frases com «iDental estafa nacional» i, a més, portaven pancartes amb lemes com «terrorisme dental, emergència sanitària» i «iDental volem un somriu de felicitat». Els manifestants exigeixen justícia pel qual qualifiquen d'estafa i reclamen a les administracions que paguin les despeses judicials del procediment que està investigant l'Audiència Nacional.

 

A Tarragona hi ha més de 400 afectats per l'estafa d'iDental | ACN

 

També demanen a la Generalitat i la Diputació que destinin una partida pressupostària per solucionar aquest cas. Els portaveus han assegurat que «tenim un problema molt gros, no solucionat». El col·lectiu xifra en més de 400 els casos a la demarcació de Tarragona, els quals encara no s'han posat en contacte amb la plataforma. A l'Estat, la xifra d'afectats, s'estima que sumen uns 400.000 mentre que a Catalunya s'enfilen a 13.000 persones. 

 

Per tot plegat, la Plataforma d'Afectats a Tarragona demana que els clients d'iDental puguin acabar els tractaments dentals interromputs i que s'aturin els pagaments dels crèdits a entitats bancàries vinculats a aquests tractaments, a més de ser reemborsats els diners que han pagat.

 

En tot l'Estat espanyol s'estima que hi ha 400.000 persones afectades per l'estafa d'iDental | ACN