El PSC condemna els insults que han aparegut a la seva seu de Tarragona

Una pintada, al local dels socialistes de Ramón y Cajal, acusava el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de «carnisser»
La pintada ha aparegut a la seu del PSC del Camp de Tarragona, a l'avinguda Ramón y Cajal de Tarragona | Twitter/PSC Tarragona

La seu del Partit Socialista del Camp de Tarragona, a l'avinguda Ramón y Cajal de la capital tarragonina, ha aparegut amb una contundent pintada contra el president del govern espanyol en funcions, el socialista Pedro Sánchez. Autors anònims han escrit a la porta del local dels socialistes «Pedro Sánchez, carnisser. 6 mutilats! Criminals!».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El primer secretari dels socialistes tarragonins, el cap de llista del PSC al Senat, Santi Castellà,  ha remarcat que «està clar que els violents i els intolerants han convertit al PSC en objecte del seu odi. No ens trobem davant d’un cas aïllat sinó d’una espiral de fets similars o pitjors que han afectat diverses seus socialistes de les nostres comarques i, fins i tot, a persones particulars».

  

  

  

  

Castellà ha recordat els casos de «les amenaces de mort que es van aparèixer a la seu del PSC de Valls, l’acte vandàlic que va patir una regidora socialista de Mont-roig del Camp, o el recent atac amb llançament d’escombraries a la seu socialista de Reus».

  

  

«Els violents no passaran»

  

Segons Santi Castellà, «si els intolerants creuen que amb aquestes amenaces ens faran callar o ens espantaran s’equivoquen. Tarragona, igual com Catalunya i el conjunt d’Espanya, és majoritàriament una societat respectuosa de la seva pluralitat i així seguirà sent. Els violents no passaran”, ha conclòs.

  

  

  

Els socialistes també han recordat que han sigut la força més votada a la ciutat en les darreres tres eleccions que hem tingut: generals, municipals i europees.

"Floria demana la dimissió de Pinedo pel tancament «irresponsable» de l'Amfiteatre" "FOTOS I VÍDEOS: Importants aiguats i inundacions a Tarragona ciutat"