INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Les xarxes es bolquen contra el projecte de 222 habitatges a Mas d'en Sorder, a l'Anella Verda de Tarragona

L'equip de govern ha retirat de l'ordre del dia del ple l'aprovació definitiva del projecte d'urbanització de Mas d'en Sorder

Tot sembla indicar que l'Ajuntament de Tarragona ha fet cas a les queixes expressades en les darreres hores a les xarxes socials i ha retirat de l'ordre del dia, del plenari municipal d'aquest divendres, 21 de febrer, l'aprovació definitiva del projecte d'urbanització de Mas d'en Sorder. Es tracta d'un pla que preveu la construcció de 222 habitatges a la zona del camp de golf Costa Daurada i un hotel a la masia modernista. Un pla que compta amb un informe mediambiental favorable emès pel govern de la Generalitat de Catalunya. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les xarxes s'han bolcat en contra d'aquest projecte. Entre altres, cal destacar la contundència amb la qual s'han expressat plataformes com ara Salvem la Platja Llarga que no han dubtat en titllar de «barbaritat» el projecte i han recordat que aquesta urbanització es troba «al cor de l'Anella Verda».

 

 

 

Reaccions polítiques

No han sigut els únics. El grup municipal de Junts per Tarragona també s'ha posicionat en contra, afirmant que «ens oposem a un model d'urbanització amb construccions d'habitatges unifamiliars de segona residència».

 

Així mateix, la consellera anticapitalista tarragonina, Eva Miguel, ha reclamat que l'equip de govern «expliqui molt bé aquests canvis d'última hora, tenint en compte que van votar-hi a favor en la passada comissió informativa».

 

 

 

Més notícies de la categoria Tarragona