Detecten més deixalles en espais naturals del Delta

Tarragona se suma a la campanya Let's Clean Up Europe recollint residus a la platja del Miracle

L'acció tindrà lloc el pròxim 20 de setembre | Torredembarra també recollirà residus als Muntanyans

Tarragona emprèn accions contra la brutícia a les platges. El pròxim diumenge, 20 de setembre, les entitats Alt Camp Residu Zero i Buceo Mar de Hielo organitzaran una recollida de residus per mar i per terra a la Platja del Miracle. Coincidirà amb la campanya Let's Clean Up Europe, una acció comuna a Europa per conscienciar sobre la brutícia i quantitat de residus que hi ha a la natura.

L'organització ha avançat que durant la neteja es tindran en compte les mesures de seguretat, l'obligatorietat de l'ús de la mascareta, així com mantenir la distància de seguretat. També es dividiran els participants en diversos grups, que comptaran tots ells amb gel hidroalcohòlic.

En acabar la recollida, s'oferirà berenar i obsequis 'residu zero'. Per altra banda, les entitats organitzadores demanen que els participants portin, de casa, guants i bosses reutilitzables i una cantimplora, tot i que es repartiran bosses i guants per a qui no en tingui.

Les persones que vulguin participar hauran d'enviar un correu aalcampresiduzero@gmail.com i l'organització donarà més detalls del punt de trobada de cada grup.

Torredembarra també se suma a Let's Clean Up Europe

Un altre municipi que també se sumarà a la campanya  Let's Clean Up Europe és Torredembarra, qui organitzarà una altra recollida de residus, el mateix dia 20 de setembre, de 10 a 12 del matí, de la mà de la plataforma Ecologistes en Acció.

L'acció, que es realitzarà entorn dels Muntanyans, marca el punt  de trobada a Cal Bofill i, per a tots els que hi vulguin participar, es poden inscriure a través del correu tarraco@ecologistesenaccio.cat. L'acte compta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra.


Comentaris