La residència d'avis Llevant posa els seus 60 llits a disposició de l'Hospital Santa Tecla

Els residents s'allotjaran a l'Hotel Núria mentre duri la pandèmia | Objectiu doble: protegir els avis i guanyar llits hospitalaris

Els seixanta llits de la residència de gent gran Llevant, a Tarragona, es convertiran en llits hospitalaris a disposició de l'Hospital de Santa Tecla a partir d'aquest divendres, 27 de març. El moviment permetrà dotar de més recursos al centre sanitari en cas que sigui necessari fer servir aquests llits per a pacients de la Covid-19 durant les pròximes setmanes.

 

Segons han avançat diversos mitjans i ha pogut confirmar després TarragonaDigital, els residents a Llevant es traslladaran ara a l'Hotel Núria, a la Via Augusta, on s'allotjaran mentre duri la pandèmia.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La residència Llevant s'ubica al complex sanitari del mateix nom, també pertany a la Xarxa Santa Tecla i comparteix espai amb un centre d'atenció primària i un altre de sociosanitari a tocar de la Vall de l'Arrabassada. Santa Tecla ha confirmat que el moviment és imminent i «té un objectiu doble».

 

Els usuaris de la residència s'allotjaran a l'Hotel Núria mentre duri la pandèmia

«D'una banda, aconseguim protegir i aïllar els nostres residents dels centres de salut de Santa Tecla Llevant per tal de vetllar per la seva salut», expliquen fonts de la xarxa. «D'altra banda, guanyem fins a 60 llits per si fos necessari fer-los servir per pacients de coronavirus», afegeixen. Optimització de recursos.

 

L'Hotel Núria, que també té 60 habitacions, acollirà els 57 usuaris de la residència en habitacions individuals. En els darrers dies s'ha desinfectat l'hotel per tal d'habilitar-lo. Des de Santa Tecla han volgut agrair «la col·laboració de totes les parts implicades» per fer possible aquest moviment provisional mentre duri la tempesta.

Més notícies de la categoria Tarragona