GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els restauradors de Tarragona comencen a cuinar per al menjador social de la Part Alta

Més de 60 persones sense recursos o sense llar s'alimenten cada dijous al servei de menjador Sant'Egidio

Un àpat solidari cada dijous per lluitar contra la gana al menjador social de Sant'Egidio, a la Part Alta de Tarragona. Aquesta és la iniciativa que fa setmanes estan movent els mercats públics de la ciutat (Mercat Central i el de Torreforta) en col·laboració amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de la ciutat.

 

Els mercats cedeixen els productes del recapte solidari i un cuiner de l'Associació es posa a disposició del servei, cada dijous, per alimentar les 65 persones sense recursos, molts d'ells sense llar, de manera altruista. La demanda habitual al Sant'Egidio és d'uns 50 usuaris, però en les darreres setmanes s'ha incrementat la xifra de persones que han hagut de recórrer al servei.

 

El tercer sector avisa: cada cop hi ha més famílies de Tarragona en risc de pobresa

El recapte d'aliments es destina a cobrir les necessitats bàsiques a través de menjadors socials i entitats del tercer sector com Càritas o la Creu Roja, des d'on han avisat per activa i per passiva que el nombre de persones en risc de pobresa a Tarragona s'està incrementat dia rere dia a passes gegantines.

 

En aquest sentit, els Serveis Socials de l'Ajuntament ja treballen en la incorporació de 16 nous professionals per atendre les necessitats actuals dels més vulnerables de la ciutat, tal com explicava l'altre dia la consellera Carla Aguilar-Cunill en declaracions a TarragonaDigital.