Constitució del nou Ajuntament de Tarragona amb l'alcalde Pau Ricomà

El 2019 a Tarragona, marcat pel triomf de Ricomà, la decadència del patrimoni i els aldarulls post-sentència

Aquest any també ha estat el d'Eduard Boada com a pregoner de les festes de Santa Tecla, el de la inseguretat als carrers o el de les reclamacions veïnals al centre i els barris

L'any 2019 ha estat intens a la ciutat de Tarragona. El canvi a l'alcaldia, amb l'entrada del republicà Pau Ricomà; la decadència del patrimoni tarragoní, que ha comportat el tancament de l'Amfiteatre i el toc d'alerta d'ICOMOS a l'Ajuntament per la manca de manteniment; la brutícia i la inseguretat als carrers, amb l'augment de delictes a la Part Alta i els robatoris a vehicles arreu de la ciutat; o els aldarulls post-sentència, que van estendre's al centre entre els dies 15 i 18 d'octubre, han estat algunes de les notícies més destacades. 

En l'àmbit cultural destaca el tancament del Teatre Tarragona, que va patir un greu despreniment en l'interior, o la consolidació del Festival Internacional de Teatre i el festival de cinema REC. A més, també ha estat l'any d'Eduard Boada, pregoner de les festes de Santa Tecla i protagonista d'un documental que narra la seva vida al darrere de la barra. Per últim, el declivi comercial al centre de la ciutat i les reivindicacions veïnals en diversos barris també han centrat l'actualitat informativa d'aquest any a la capital de la província. 


Comentaris