Roben una desena de bicicletes d'un bloc de pisos de Sant Pere i Sant Pau

Els lladres han actuat dues vegades en només set dies i han sostret els vehicles del pàrquing comunitari
En només una setmana han robat dues vegades al mateix bloc del carrer Violant d'Hongria de Sant Pere i Sant Pau. | Google Maps

Uns lladres han robat una desena de bicicletes d'un bloc del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Els fets han tingut lloc aquest dilluns, però es tracta del segon robatori en només una setmana. El passat dijous, un dels veïns també va detectar que li havien robat dues bicicletes més. Els lladres haurien accedit a l'edifici mitjançant la porta d'entrada al pàrquing comunitari, espai on es trobaven les bicicletes. Els veïns estudien ara presentar una denúncia col·lectiva davant els Mossos d'Esquadra

Roben dues vegades en set dies al mateix bloc de pisos de Sant Pere i Sant Pau

Un robatori el dijous de la setmana passada i un altre aquest dilluns. Aquest és el balanç que ha patit un bloc de pisos del carrer Violant d'Hongria de Sant Pere i Sant Pau. El primer s'hauria produït de matinada i, el segon, durant la jornada d'ahir. En tots dos casos, els lladres es van centrar en les bicicletes que hi havia al pàrquing comunitari. 

«Dijous se'n van emportar dues i aquest dilluns al voltant d'unes vuit», ha explicat a TarragonaDigital un dels veïns del bloc. Ara, els propietaris estan estudiant presentar una denúncia col·lectiva davant dels Mossos d'Esquadra. El valor de les bicicletes és molt divers, però «n'hi ha una o dues que són d'alta qualitat i pertanyen a un veí aficionat a aquest esport». 

Els lladres van haver de trencar un dels panys de la porta del pàrquing per sortir de l'edifici. | Cedida

 

Els lladres van entrar pel pàrquing i van trencar un pany per fugir

Segons explica aquest mateix testimoni, que va detectar que li faltaven les bicicletes aquest dilluns al vespre, els lladres haurien entrat pel pàrquing comunitari. «Per fugir, van haver de trencar un dels panys de la porta», detalla. La primera hipòtesi és, doncs, que els culpables van esperar que entrés algú amb el cotxe i hi van anar al darrere. 

Tot i això, el 'modus operandi' podria ser diferent entre un robatori i l'altre. Dijous de la setmana passada, s'hauria produït de matinada. De fet, un veí va detectar la presència d'un grup de joves al voltant de les 05.30 hores. Després, les bicicletes ja no hi eren. En tot cas, seran els Mossos d'Esquadra els encarregats d'investigar el cas si, finalment, els veïns ho denuncien.  

"El cartell de la Feria de Abril de Bonavista uneix sevillanes i castells" "ATENCIÓ: Ataquen per tercer cop el cotxe del primer tinent d'alcalde de TGN"