Roben a les jugadores del Voleibol Sant Pere i Sant Pau mentre entrenaven

Els lladres van accedir al pavelló, van entrar als vestidors i van robar mòbils i carteres | El president del club denuncia la degradació de l'espai
Imatge d'arxiu d'un partit de voleibol al pavelló de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. | Voleibol SPSP

 

Les jugadores de l'equip femení juvenil del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau van patir aquest dimecres un robatori mentre entrenaven. Els fets van tenir lloc entre les cinc i les vuit del vespre al pavelló del barri. Un o diversos lladres van accedir a les instal·lacions, van entrar als vestidors i van robar mòbils i carteres. «El pavelló s'està degradant cada vegada més. Demanem solucions al Patronat d'Esports», lamenta el president de l'entitat, Alfonso Pediáñez. 

 

 

Roben mòbils i carteres a les jugadores del femení del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau

Les jugadores de l'equip juvenil femení del Voleibol Sant Pere i Sant Pau van ser víctimes d'un robatori aquest dimecres a la tarda. Mentre es trobaven entrenant, un o diversos individus van entrar al pavelló del barri i van accedir als vestidors. Allà, van remoure els objectes personals de les jugadores i van endur-se mòbils i carteres. En principi, haurien robat dos dispositius mòbils i una cartera. 

 

Es tracta del segon robatori en cinc anys. «Estem molt preocupats perquè no entenem com va poder passar. El conserge estava treballant, hi havia poca gent al pavelló perquè la piscina està tancada...», lamenten des del club. Els fets van tenir lloc entre les 17.00 hores, quan va començar la sessió, i les 20.45 hores, quan va acabar. 

 

Queixes sobre l'estat del pavelló al Patronat d'Esports

Les víctimes del robatori van denunciar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. A més, el club ja s'ha posat en contacte amb el Patronat d'Esports per posar solució a l'estat de les instal·lacions. «El pavelló està molt degradat. Les parets estan pintades, la gent ve a consumir drogues a l'exterior de l'edifici i entra l'olor... Ja hem fet un requeriment al Patronat d'Esports perquè se solucioni», explica el president del club, Alfonso Pediáñez. 

 

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau reclama un arranjament de l'espai i, si s'escau, el trasllat provisional al Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània.