Roben quatre mòbils i acaben detinguts entre els matolls del Francolí a Tarragona

Dos joves, de 17 i 18 anys, van ser detinguts com a presumptes autors del delicte de robatori amb violència
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir els tres joves quan es trobaven amagats al Francolí. | Cedida

 

Dos joves, de 17 i 18 anys, han estat detinguts aquesta matinada a Tarragona després d'haver intentat robar quatre mòbils. La Guàrdia Urbana els ha enxampat quan es trobaven amagats entre els matolls del riu Francolí. Almenys quatre víctimes van informar el cos policial que acabaven de patir un robatori amb força. El primer va tenir lloc a la Via de l'Imperi i l'últim al davant del Parc Central.

Quatre robatoris amb força en una nit a Tarragona

Almenys quatre persones han estat víctimes de robatoris amb força aquesta passada matinada a Tarragona. Tres joves d'entre 17 i 19 anys haurien estat els culpables dels atacs i dos d'ells han acabat detinguts per la Guàrdia Urbana, que ha trobat els individus gràcies a la informació aconseguida per part de les víctimes.

Poc després de la mitjanit, una patrulla que circulava per la Via de l'Imperi era requerida per un ciutadà. Aquest, va explicar que tres joves acabaven d'intentar robar-li el telèfon mòbil. Minuts més tard, a la plaça de la Font, un altre home amb un cop a la cara explicava als agents que li acabava de passar exactament el mateix. Tots dos testimonis descrivien els autors com a tres joves d'entre 16 i 19 anys vestits de fosc. 

Al cap d'una estona, la Sala de Coordinació rebia la trucada d'una tercera víctima a qui també li havien robat el mòbil. Tot apuntava que els culpables eren els mateixos joves. L'última trucada va ser d'un quart ciutadà que també denunciava un robatori amb força al davant del Parc Central, possiblement causat pels mateixos joves. 

Tres patrulles troben dos dels joves entre els matolls del Francolí

Tres patrulles de la Guàrdia Urbana de la ciutat es van desplaçar a la zona per enxampar els tres joves acusats de robatori amb força. Després de seguir-los, els agents van enxampar dos dels tres individus. Els joves s'havien intentat amagar aprofitant la foscor dels matolls del riu Francolí, però van ser descoberts pels agents. Un jove de 18 anys i un de 17 van ser, aleshores, detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència. 

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Restablert el trànsit a l'AP-7 després dels talls provocats per un accident" "ATENCIÓ: Actuació d'urgència a la Torre del Pretori per risc de despreniment"